A lányom 13éves és mindenap reggel mindig vasalja a haját hogy egyenes legyen mert göndör neki! ti mit csináltok vagy mit szoltok ehhez?
Én is 13/L vagyok, nekem is elég göndör hajam van, de minőségi hajvasalóval [nekem Remington s1051 van] elég heti 1x kivasalnom [bár mostmár nincs nagyon kedvem minden héten vasalni, így kb 3hetente szoktam, de így se a legjobb a hajam állapota], de ez attól is függ, hogy milyen gyakran mos hajat. Ha naponta, akkor ajánlom neki, hogy csak heti 2x mosson hajat [én heti 1x szoktam, nekem nem zsírosodik], mert még a nagyon zsírosodó hajúaknak is kibírja úgy [ismerőseim]. Vegyél neki REMINGTON hajvasalót, és avval vasalja max heti 2x, úgy nem megy majd annyira tönkre, mint egy rosszabb minőségű hajvasalótól, és minden napos vasalástól.
Emígy az én szüleim sem szeretik, de hát mit csináljanak? :D
13/L
Én is vasalom a hajam.Eddig minden reggel de most már nem mert tényleg rájöttem hogy nagyon tönkreteszi a hajam egy idő után.Meg nekem annyira nem is göndör,csak hullámos.
Egyébként tényleg árt a hajnak,ha sokat van vasalva:S
Mert végülis mégiscsak égeti a hajat és hát az nem tesz jót neki.
14/L.
Szia!
Én is vasalom a hajam.Sajnos se nem hullámos/göndör se nem egyenes a hajam,akárhogy szárad a hajam(magától vagy szárítva és fésülve) úgy nézek ki mire megszárad,mint akit megrázott a 220.Így pedig nem vagyok hajlandó kimenni az utcára...
Én hetente 1,esetleg 2x mosok hajat,remington hajvasalóval kivasalom hétfőn reggel.Kedden nem vasalom,mert ilyenkor még csak a vége hullámosodik be egy kicsit és az úgy nem is rossz.Szerdán átvasalom gyorsan,így nagyon szép.Csütörtökön megint nem vasalok mert még jól néz ki a hajam,pénteken meg már minek.Ha meg már olyan a hajam összefogom valahogy és rögtön nem gáz,hogy nem vasaltam ki.Így csak 2x,ritkán 3x vasalok hajat egy héten.
A szüleim nekem is a falra másznak tőle.Apám minden reggel kérdezi,hogy "na mikor kezdesz hajat vasalni?",mert volt egy időszakom nekem is amikor minden áldott nap kivasaltam a hajam(akkor még sz.rabb vasalóm volt és másnapra totál sz.rul nézett ki a hajam).
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!