A lányom 13éves és mindenap reggel mindig vasalja a haját hogy egyenes legyen mert göndör neki! ti mit csináltok vagy mit szoltok ehhez?
Én is kész vagyok ettől a mizériától, de nem tudok vele mit kezdeni, hagy vasalja, ha neki ez a jó :P
Reggelente fél óra hajvasalás és smink :P
Én inkább aludnék pluszba annyit, de ő tudja :P
Én fodrásznak tanulok. A hugom 11 éves, a haja festett, melírozott és évek óta minden hajmosás után be van neki szárítva, néha vasalva, néha besütve vagy csavarva, de sosem hordja az eredetit mert egyszerűen nem olyan szép mintha meg van csinálva. Nem értem miért baj ez. Senki nem szólta még meg.
Gondolom te vetted neki a vasalót. Jobb ha magától rájön hogy előbb utóbb brutálisan szét fog törni haja. Egy ismerősöm haja 10 centire a tövétől egyszerűen leszakadt mert minden nap vasalta. És feltételezem hogy nem 20 000 ft-os profi gépe van.
Mért ne lehetne neki 20ezer forintos "profi gépe"?
Én is 13 vagyok, és az enyém 21 volt :D
Már elnézést de a szülö ugy beszél a 13éves lányárol aki hajatvasal mintha drogozna.
Igényes törödik magával,fontos neki a megjelenés és nem hanyagolja el magát ennyi az egész.nemértem miért kell ezt ilyen komolyan venni.
Mért lenne baj, ha vasalja?
Azt olvastam, nem rongálja annyira a hajat, ha jól vasalják. Amúgy én is szoktam vasalni.
Én is ezt csináltam 13-14 évesen,teljesen kiszáradt és széttöredezett a hajam, ki is hullott rengeteg,aztán vettem Revalidot(Rossmannba vagy gyógyszertárba lehet kapni,nem túl olcsó,de nekem nagyon sokat segített)és helyrejött...tényleg iszonyatosan nézett ki a hajam,megnőtt, és a töredezett részt levágattam...azóta ritkán vasalom,mosás közben rakok rá olívaolajat,10-15 percig rajta hagyom,utána kimosom és attól is szép lesz a hajam.Majd rájön ő is, nekem is mindenki mondta hogy ne vasaljam,nem érdekelt,de rájöttem hogy kár volt:) Ő is rá fog jönni remélem:D
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!