Mit szólnátok, ha reggel, amikor a fürdőbe akartok menni egy idegen fiú lenne bent?
Először azt gondoltam biztos a fiam haverja, ezért nem csináltam belőle problémát, csak szóltam a fiamnak, hogy legközelebb mondja, ha itt alszik a haverja. Ő pedig nem értette miről beszélek.
Eztán rákérdeztem a lányomtól, hogy tud-e valamit erről a srácról. Mondta, hogy a barátja és itt aludt. Én teljesen kiakadtam. Még csak 15 éves és nem is szólt. Túlreagálom? Mással is fordult már elő ilyesmi?
Nem tiltjuk el tőle. Nincs semmi oka, hogy ezt gomdolja. Mindig mindent elmondhatott nekünk. Mi pedig mindenben mellette álltunk.
Igazság szerint nem a fiún akadtam ki, hiszen az teljesen természetes, hogy egy lány ennyi idősen fiúzik. De azon kiakadtam, hogy nem szólt.
na azon én is kiakadtam volna h nem szol. minimum kérdezze meg h itt aludhat e a pasi. mndjuk még nincs lányom, de lehet a pocaklako az lesz.
de ha elhangzik ez a kérdés nállam tuti párosul egy beszélgetéssel a védekezésről és h ők h képzelték ezt a dolgot. és mindenképp szeretnék találkozni a fiuval h reggel ne lepődjek meg a fürdöben :)
Lehet már leorditottam volna a fejéről a haját!
1.mert nem szólt,és azért a saját házamba hadd döntsem el,h kit engedek be...
2.15 évesen ezt korainak tartom,h a fiúja vele aludjon...a
és mehet a lepontozás....csak utána kedves lepontozok nehogy azt a kérdés irjátok ki,h segítség a tinilányom terhes a pasijától..
Nem teljesen értem...
Hogy nem vetted észre, hogy a lányodnál aludt a srác?
remekül el tudják rejteni:D
nem reagálod túl.Nem szólt,tehát vállalja a következményeket.Hiába tudja,hogy bármit elmondhat,egy 15 éves ugyse fog megnyílni még az anyjának sem.:SLegközelebb legalább már mer szólni.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!