Ti megvennétek neki? (Marilyn Manson)
Figyelt kérdés
A 11-éves lányom Marilyn Manson "Út a pokolból"-című könyvet szeretné, ti engednétek, és szeretne menni a koncertjére is...2017. márc. 5. 12:22
11/23 anonim válasza:
Nem értem hogy egy igazi koncerttel mi lenne a baj
12/23 anonim válasza:
en voltam 2x is, legutobb nyaron. Mar elegge meg van oregedve es egyaltalan nem durvak a koncertjei, semmi meghokkento show-elem nem volt. Fiatalon en is szerettem, nekem jo elmeny volt a koncert, bar mar egyaltalan nem tudok azonosulni a mondanivalojaval.
Egy egeszseges jellemre szeintem nem lesz negativ hatassal ha amugyis hallgatja. En elkisernem ha annyira szeretne menni.
13/23 anonim válasza:
Igen, és igen!
Én 13 éves vagyok, egy éve hallgatok Manson-t, kb. fél éve szereztem meg a könyvét, koncertjegyet meg két hónapja.
Làttam már nem kevés koncertvideót, szerintem a mostaniakkal nincs semmi baj :)
14/23 anonim válasza:
Utolsó, nem félsz hogy úgy jársz mint a dobosa?
16/23 anonim válasza:
Ha nekem lenne gyereke, akkor igen és elmennék vele a koncertre is. :) Manson nem rossz ember, csak jobban meg kell ismerni, nem minden a külső.
17/23 anonim válasza:
A 13. válaszolótól kérdezném, hogy honnét sikerült megszerezni a könyvét? Én is imádom őt és én is 13 éves vagyok. :"D :3
18/23 anonim válasza:
14. Miért hogy járt a dobosa? :O
19/23 anonim válasza:
Igen, ha lenne gyerekem, mindenképp elengedném. Manson sokkal őszintébben beszél, zenél a világról, mint a sok álszent, képmutató, álkeresztény, konzervatív se**fej.
20/23 anonim válasza:
Mindkettőt igen, ráadásul 11 évesen egyedül még nem is mehet koncira, így mindenképp kell menjen vele valaki, aki figyel rá. Mondjuk te. És akkor el tudja majd dönteni, hogy az ő világa ez, vagy sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!