Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Ti megvennétek neki? (Marilyn...

Ti megvennétek neki? (Marilyn Manson)

Figyelt kérdés
A 11-éves lányom Marilyn Manson "Út a pokolból"-című könyvet szeretné, ti engednétek, és szeretne menni a koncertjére is...

2017. márc. 5. 12:22
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
15%

Nem, semmiképpen.

Én ugyan már felnőtt vagyok(30 felett), de teljesen elborzadtam, amikor kollégám mutatta az új klipjét. Te láttad már?

Nagyon nem normális, ha egy 11 éves ilyen emberért rajong.

2017. márc. 5. 12:29
 2/23 anonim ***** válasza:
84%
A könyvet megvenném, sima életrajzi könyv, nem vészes.. de a koncertjére eszembe se jutna elengedni, az nagyon nem gyereknek való. Nem is csak a showelemek, hanem a rengeteg ember miatt.
2017. márc. 5. 12:32
 3/23 anonim ***** válasza:
69%

A könyvet megvenném,ha nagyon kérné,de magamtól nem.

A koncertre pedig 1000% hogy nem engedném el

1)a showelemek miatt

2)11 évesen semmi keresnivalója koncerten

2017. márc. 5. 12:38
 4/23 anonim ***** válasza:
64%
Könyvet talán, de nem szívesen adnék érte pénzt az az igazság. Voltam a koncertjén anno tízenpár éve, hát egyáltalán nem gyereknek való, mondom ezt már egy hétéves gyerek anyukájaként.
2017. márc. 5. 13:34
 5/23 anonim ***** válasza:
87%
megvenném, a koncertre meg ha nagyon szeretne menni, akkor elengedném azzal a feltétellel, hogy én vagy az apja vagy valami megbízható felnőtt rokon elkíséri.
2017. márc. 5. 14:32
 6/23 anonim ***** válasza:
92%
Én megvenném neki. A koncertre pedig elmennék vele. Nem mindennap jön Magyarországra ilyen híresség. Majd úgyis kinövi ezt a korszakot. 9 évesen én is szerettem. Még Mansonos pólóm is volt. De aztán egy idő után nem érdekelt,hallgattam mindenféle mást. És normális ember lett belőlem.
2017. márc. 5. 14:51
 7/23 anonim ***** válasza:
15%
Nem akarod inkább dilidokihoz vinni? Az a fickó majdnem olyan szánalmas mint justin bieber.
2017. márc. 5. 15:24
 8/23 Snorri ***** válasza:
90%
Megvenném, elvinném. Én is manson rajongó voltam, még most is szeretem a zenéjét, a hangját. Teljesen normális, 30 éves édesanya vagyok. Nem lett semmi bajom. :-)
2017. márc. 5. 15:40
 9/23 anonim ***** válasza:
86%
Igen. 11 évesen én is imádtam a hasonló dolgokat... most is C:
2017. márc. 5. 19:57
 10/23 anonim válasza:
23%

A könyvet igen, de 11 évesen koncertre egyáltalán nem!!

Már csak azért nem, mert egy 11 éves még ne járkáljon koncertekre. És nem csak azért, mert Marilyn Mansonos koncert lenne, hanem egyébként se. Ráér még.

2017. márc. 5. 21:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!