Szülők, megvennétek ezt a könyvet a 14 éves lányotoknak?
Nagyon szeretem a sorozatot, anya viszont utálja a szappanoperákat, pedig ez egy kalandfilmsorozat, de ő másképp gondolja. Nem kapok zsebpénzt így anya pénzéből kéne fizetni, ami nem olcsó. Ti megvennétek a lányotoknak ha kéri?
14/L
Ezt nem, és nem az ára miatt.
Volt egy amit még évekkel ez a sorozat előtt olvastam és szintén Hürremről szólt, talán a hárem címet viselte.. esetleg azt ha nagyon nem tudna elszakadni tőlük vagy keresnék vele közösen egy olyan könyvet/Könyvsorozatot amit én is el tudok fogadni és őt is érdekli :)
Én nem, de nem azért mert a tartalmát ördögtől valónak tartanám egy 14 éves számára.
Egyszerűen csak egy 400 alatti oldalszámú egyszer olvasható ponyváért sok a majdnem 5000 Forint (úgy, hogy szeretem a könyveket és lenne is miből megvenni, de az ésszerűség nálam győz).
Egy-két hónap és a könyvtárban is meglesz, vagy majd ha akciós lesz.
Megvenném neki. Örülnék, hogy szeret olvasni. Szerintem az jó, ha valaki mindenfélét olvas, nemcsak a legkomolyabb szépirodalmi művek lehetnek jók.
Kérd valamilyen alkalomra (névnap, szülinap) ha lesz mostanában.
Nem.
Nem azért mert nem örülnék hogy szeret a lányom olvasni, vagy nem fizetnék egy könyvért ennyit, esetleg a történet témájához lennék túl prűd, hanem azért mert komolyabbak versenyzők is vannak hasonló témában, mint ebből a sorozatból készült könyv. Szerintem ajánlanék párat a lányomnak, illetve hagynám hogy keresgessen ő és valamelyiknél biztosan megegyeznénk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!