Karácsonyi ajándék ötlet 5 éves kislánynak. Ti megvennétek neki Jégvarázs Elsa csodakesztyűjét?
5 éves kislányom nagyon szeretne Karácsonyra egy ilyen csodakesztíűt (televízióban hirdetik).
Én vonakodok megvenni neki, bizonytalan vagyok. Nektek mi a véleményetek a játékról?
Ez az a termék:
Az én lányom is erre vágyott, de aztán megnéztük a tv-ben a reklámját. Állítható/visszatekerhető csomagunk van a UPC-nél, és alaposan kielemeztük. Ekkor jött rá a lányom, hogy csak összevissza lövi a "trutymákot", még a reklámba sem tudtak szép alakzatokat kilőni vele, pedig tudjuk, hogy mennyit túloznak egy-egy jól sikerült effekttel.
Mi nem vesszük meg, szerencsére már nem érdekli.
Nekem 5 perces jateknak tunik...
Nem a minosege miatt, hanem azert, mert kb annyi ideig erdekes. Biztos vicces, kiprobaljak a gyerekek, de oszinten ketlem, hogy ezzel orakat toltenenek el. Talan 5 percet, jo esetben tizet.
Nekem fiaim vannak, kertek mar ok is olyan butasagot, amirol egyszeruen nem sikerult lebeszelni oket. Mondjuk az mas szituacio volt, a zsebpenzuket koltottek el es hiaba terelgettem oket, az egyikuk hasonlo kategoriaju dolgot valasztott. Porfogonak jo, havi egyszer vette elo egy ideig, de tartosan jatszani lehetetlen vele.
Nyilvan, ha a gyermeked annyira akarja, akkor megveszed, de ha van ra lehetoseg, akkor en inkabb ertelmesebb, jatszhatobb dologhoz terelgetnem. Ennek kb annyi a tunkcioja, mint egy vizipisztolynak, csak kicsit szebb kontosben es megkomplikalva, illetve frozen kiszerelesben.
Lebeszeltem rola ...
Belement hal istennek h olyan ajandek nem lesz ami a reklamokban van
Nem, nekünk nem kellett győzködni, ő mondta, hogy ez nem tetszik neki, szerintünk is nagyon gagyi.
Ugyanennyiért láttam reklámban Elza babát (TESCO), akkor inkább az, vagy értelmesebb és jobb dolgot. Ha ebből elfogy a patron (már pedig első este rögtön el is fogyna szerintem), akkor még azt is kereshetsz hozzá.
nézegettem, és szerintem borzalom! tök fölösleges, ha bent akarod használni, még drága utántöltő is kell bele... ha meg nem, akkor max porfogónak lesz jó a polc sarkában.
nálunk az 5 éves unokahugi (tavaly) lego friends-et kapott. idén veribella a sztár :D tőlünk sminkkészletet, csillámtetováló készletet kap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!