1/5 anonim válasza:
Jó ötlet a földgömb és a tanulás, de egy kicsit komolyabb kivitelben kellene megvenni. Eléggé olyan kidolgozása van, amit a 1,5 éves fiamnak szoktam játékokat venni. Lehet, hogy egy 7-8 éves gyereket már nem kötne le. De ez csak az én véleményem.
2/5 anonim válasza:
Ha a fiambol indulok ki akkor nagyon nagyon max 5-6 évesnek venném meg. De inkàbb 4 körül.
De ez a gyereken múlik.
Bocs amit ìrok, de ha ezen a tanulókutyus szinten van 7-8 évesen akkor való neki.
A jàtékok kor besorolàsa pont azért van 1-3 évvel nagyobbra sorolva( magyaràn jóval kisebb gyereknek is jó lehetne), hogy az àtlag alatti jóskapista is tudjon jàtszani vele.
7-8 évesenek szerintem ez való:
Ezekből tanul.
3/5 anonim válasza:
Első vagyok. Egyetértek a 2-sel, csak én lusta voltan utánakeresni más játéknak. :)
4/5 anonim válasza:
Egyet értek az előttem szólókkal. Ez ovis szintű játék, nem 7-8 évesnek való.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi! Anyukám akarta venni a kislányomnak de volt bennem is egy kétely.. Akkor inkább keis beszélem róla..
2016. nov. 16. 13:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!