Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Elengednéd a 14 éves lányodat...

Elengednéd a 14 éves lányodat egy Marilyn Manson koncertre?

Figyelt kérdés
Mindenáron el akar menni. Nem tudom, beleegyezzek-e. Szerintetek?
2010. márc. 7. 22:05
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
50%
Én nem engedném el. Felnőtt felügyelettel mehetne csak.
2010. márc. 7. 22:10
 2/32 anonim ***** válasza:
28%

NEEEM!!!!

Csakis valakivel akiben megbizol.

Marilyn Manson? Hogy a francba nem csapta meg agyon valaki azt a szornyuseges elfajzott valamit??!!

2010. márc. 7. 22:14
 3/32 anonim ***** válasza:
36%
még felügyelettel sem!
2010. márc. 7. 22:17
 4/32 anonim ***** válasza:
47%
SEMMIKÉPPEN!
2010. márc. 7. 22:17
 5/32 anonim válasza:
28%
Kizárt dolog! Már rég be kellet volna falazni valahova azt a nyomorultat.
2010. márc. 7. 22:18
 6/32 anonim ***** válasza:
53%
nem!
 7/32 anonim ***** válasza:
86%
marilín manson csak durván néz ki nem sátánista meg semmi...aki nem tud róla semmit az ne lökje itt...szerintem ha valaki olyannal megy akiben megbízol akkor simán egyedül semmiképp...másnem kísérd el és mond meg neki hogy mennyen amerre akar de ha bármi van akkor te ott meg ott leszel..vagy megbeszélitek hogy minden fél órában megcsörget...énis így megyek hétvégén kárpátiára..le van beszélve hogy elnézhetek bármerre de anya ott lesz és figyel..csak annyi hogy valsz egy manson koncerten többen vannak mint kárpátián de szerintem engedd el...de felügyelet....
 8/32 anonim ***** válasza:
79%
DEDEDEDEDEDEDEEEEEE istenem ennyi begyöpösödöttet már elnézést...kísérd el te is..ennyi
2010. márc. 7. 22:19
 9/32 anonim ***** válasza:
89%
Egyedül nem, idősebbekkel igen..Mondjuk még én is csak 18 éves vagyok, szeretem is, voltam eddig 1 koncertjükön, de akkor sokan mentünk, de egyedül akkor sem engedném el, főleg ott a nagy tömegbe, hogy ha beáll mondjuk a pogoba bakancs nélkül esélytelen:D
2010. márc. 7. 22:19
 10/32 anonim ***** válasza:
67%

Mikor lesz Marilyn Manson koncert???? De komolyan kérdezem!!!

Kérdésre válaszolva meg, attól függ hogy kikkel menne, két 14 éves barátnővel NE, két 20 éves barátnővel IGEN, valami idegen pasival NE, barátjával aki pár évvel idősebb nála, ismered, megbízható IGEN, szóval sok mindentől függ...

2010. márc. 7. 22:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!