Elengednéd a 14 éves lányodat egy Marilyn Manson koncertre?
normális vagy? ezen gondolkodsz? én még 18 évesen is félteném! egy 14 éves gyerek(ráadásul kislány) semmilyen nagy rockkoncertre nem való, nemhogy Marilyn koncertre!
mellesleg még én is csak jó sok fiú haverral mernék elmenni rá 21 éves fejjel!
Megyünk a nyáron külföldre, ott lesz. Ismerősek vagyunk Amerikában.
Nem tudom, miért gondolják azt néhányan, hogy ez a férfi elmebeteg.
Én a lányommal együtt szoktam hallgatni, nézni igaz már kevésbé.
Nem féltem, mert nincs elkényeztetve, és nem viselné meg. Annyira más ismerem.
És szerintem el fogom engedni a 22 éves unokatesójával.
Köszönöm a válaszokat.
ha eldönötted, minek kérdezted meg?
tőlünk aztán oda engeded el a gyerekedet ahová jól esik, de ide majd ne gyere jajgatni
Utolsó válaszolónak üzenem, hogy a kommentárok által tudtam eldönteni, nem pedig még azelőtt.
És nem féltem a lányomat. Ha ilyen dolgokat szeret hallgatni/nézni hát nem akadályozom meg. Megverni nem fogják, meg ha ott lesz vele egy 22 éves fiú, igazából semmi baja nem lehet.
"Nem tudom, miért gondolják azt néhányan, hogy ez a férfi elmebeteg."
Akk nem értem minek kérdezted meg,ha nem elmebeteg! Fogadok h te vagy az a kis 14 éves takonypóc,mert mindannyian akik azt modták h ne engedd el(mármint anyád ne engedjen el),mind-mind le vannak pontozva. Ez ám a nagy bosszú! Gyerekes kis pics@ vagy!
Nem is pontoztam senkit.
Gyerekes? 41 éves édesanya vagyok...
A lányom meg nem takonypóc, hanem egy művelt, okos lány. A zenei ízlése más téma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!