Elengednéd a 14 éves lányodat egy Marilyn Manson
koncertre?
Én halottam elég sokat Mansonról, esetleg nézz meg egy videót Youtube-on, hogy milyen egy ilyen koncert talán könnyebb lesz a döntés, egyedül semmikép, de egy felnőttel talán de az lenne a legjobb ha egy szülő is menne( én így gondolom)
2010. márc. 19. 18:46
ha egy 22 éves vele megy, és gyakorlott koncertrejárók, nem lesz semmi gond, nyugodtan elengedheted. ha nem, azt is számitásba veheted, hogy eléggé fel fogja hánytorgatni sokáig h nem mehetett mansonra... :)
2010. márc. 20. 21:38
23/32 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, tanácsokat.
Utolsó válaszolónak teljesen igaza van. A lány pont olyan, hogy felemlegetné.
Remélem a 22 éves, tapasztalt, gitáros u.testvérével nem lesz baja. Bízok bennük! :)
24/32 anonim válasza:
Én 13 vok,tehát,nincs gyerekem,de még én se engedném el a lányom,bibliát égetni MM-el...
2010. márc. 30. 20:55
25/32 A kérdező kommentje:
Nem vagyunk vallásosak, szóval engem az nem érdekel.
mérne mehetne?-_-"
istenem he tud magára vigyázni hagyd már őt élni.neked hogyesne ha a kedvenc együttesed koncijára nemengednének el mert 5 évesnek néznek?
2010. ápr. 24. 13:47
Mikor lesz Marilyn Manson koncert,és persze hol? Én 15 leszek nemsokára,anyám elengedne a barátaimmal,sőt lehet hogy még ő is jönne.
L/14
2010. nov. 20. 22:59
Pff.. Hát persze. 14éves gyerek. De hidd el, ha nagyon-nagyon-nagyon akar, elmegy ő.
Egyébként 14évesen tud vigyázni magára
De ez csak az én véleményem
2011. jan. 31. 18:01
- A pff nem a kérdezőnek szólt. Tudom, hogy már megtörtént. Végül elmentek? Jól érezte magát?
Bírom, aki leszólja Manson(isten)-t, de semmit nem tud róla. Na mindegy, pontozzatok le diszkós g**ik
2011. jan. 31. 18:06
30/32 anonim válasza:
Engedd el de csak szülői felügyelettel . NEM AZÉRT MERT MANSON hanem azért mert mégis csak egy rockkoncert . Olyan mintha elmenne a KoRn-éra vagy Jacksonéra . MIndegyiknél vannak drogok alkohol stb . Ez természetes . De nem kell fikázni Mansont csak a kinézete miatt . Ennyi erővel én meg azt mondom hogy semmi alapja nincs a bibliának . A katolikusok barmok . Én is az vok de kétlem hogy folytatom ezt a hitet ha megmondja milyen zenét szerethetek vagy milyen könyvet olvassak .
2011. márc. 24. 19:35
Kapcsolódó kérdések: