Divat lett gitározni?
Figyelt kérdés
Slusszkérdés: Szerintetek is csak az elektromos? (gondolom az amerikai tinifilmek hatására).
Vagy még akusztikus gitár tudásommal is menőnek számítok? :P
2010. máj. 5. 21:23
11/15 anonim válasza:
Felénk is sokan gitároznak és szerintem tök jó dolog:D
12/15 anonim válasza:
Most veszek gitárt az akusztikus is menő én pár évig hegedültem 3 évre abbahagytam most gitározni tanulok szerintem kalssz föleg ha együtesbe nyomod.(de ez nem lényeg)
13/15 anonim válasza:
Nem tudom hogy divat lett-e. Én most 17 éves vagyok és haarosan elkezdeni gitározni tanulni. Előtte zongorázni akartam mert szinte mindenki gitározik és nem akartam hogy konformistának higgyenek, de aztán rájöttem hogy bek*phatják. Nekem a gitár tetszik és gitározni is fogok (a zongora is tetszik de a gitár jobban)
14/15 anonim válasza:
én a gitár előtt 4 évig zongoráztam, és tapasztalatból tudom, hogy jó zenét hallgatni, de még jobb játszani :D
ezért kezdtem el gitározni, mert a legtöbb stílus, amit hallgattam, az inkább a gitárhoz fűződött jobban (pl.: punk-rock)
nem menőségből (egyébként nem vagyok az a középpontos fazon, szóval ha ez csak menőségre menne, hogy felhívjam magamra a figyelmet /márpedig egyes embereknél erre megy ki a játék/, akkor nem játszanék rajta)
15/15 ImmmI666 válasza:
Én nem menőségből csinálom én k...vára A Gitározásból akarok megélni ha felnőtt leszek 16/f 5éve gitározok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!