Divat lett gitározni?
Slusszkérdés: Szerintetek is csak az elektromos? (gondolom az amerikai tinifilmek hatására).
Vagy még akusztikus gitár tudásommal is menőnek számítok? :P
Igen elég menő.
És itt legalábbis még ez az elektromos gitár még nem lett menő..:)
Nem, nem lett menő, mindig is az volt, ugyanis a legtöbb ember a klasszikus hangszereken(zongora, cselló stb...)
és aki gitározik, az már 1 modernebb dolog, és ezért menő, meg nem sokan tudnak és ezért felnéznek a gitárosokra.
Amúgy meg azért is, mert aki gitározni az állt gyúr, rocker életmódot él(vagy metál, punk stb...)és az alapból menő a legtöbb emberek szemében
amúgy meg nem elterjedtebb az elektromos, mert MINDEN gitáros akusztikuson kezdi és csak utána elektromos, mert az elektromos gitáron már sok dolgot kell tudni hogy jól játsz és azokat akusztikon kell megtanulni, és aki fellép az ált már ezt elektromossal teszi...
ez nem menő:)
ez csak jó:D
gondolj bele.elmész a haverokkal kempingezni vagy túrázni és ültök a tábortűz körül és csinálni kéne valamit,de senki sem tud gitározni és milyen jó érzés ha valaki[pl.te]tud gitározni és mennyire feldobja a hangulatot egy kis gitár szó:)
az elektoromos egy bónusz:D
az akkor jó,ha bandát akartok alapítani és kéne gitáros:Dvagy akármikor máskor:D
szóval ez nem menőség,csak jó ha valaki tud gitározni.
Hát hogy divat-e vagy sem azt nem tudom.
Azt viszont igen hogy az elekrtomos gitáron lényegesen más hangzást tudsz elérni mint az akusztikuson. Ennyi a nagy különbség. Semmi több. Én is akusztikuson játszok, mert nem szeretem a fémhúrokat, de játszottam már elektomoson is és nem igényel különösebb extra tudást. Kicsit érteni kell ahozz, hogy mire valók a tekerők rajta és kész.
A sima akkusztikus gitár is klassz ráadásul nem kell ezősítőt meg kábeleket lecipelni a Balatoni tábortüzezéshez :D
Hát nálunk a koleszba eléggé menő...
Amitől én hányni tunék. Kis köcsik már letudnak játszani 2(kettő!!!) hangot és azt hiszik, hogy most Ők a királyok. :/ Mondjuk én meg a haverom leszoktuk őket rángatni a földre egy gyors bemutatóval :) Nem akarom magamat dicsérni de nekem eléggé jól megy a gitározás (a haveromról már nem is beszélve! Tőle tanultam mindent).
Hogy melyk a menőbb? Hmmm. Szerintem sokan ugy gondolkodnak, hogy az elektromos mert hohy az milyen kafa és akkor milyen jól lehet feszíteni. Én mondjuk a sima(klasszikus) gitárosokat jobban szeretem. Bár az elektromoson szebb hangokat lehet kihozni. Viszont a két gitárnem teljesen eltér egymástól! Arra senki se apelláljon hogy ha ő tud klasszikuson játszani akkor tudni gog az elktromoson is. Pengetni nagyából ugyan úgy kell de itt vége is a hasonlóságoknak. :)
gondolom azért kérdezted,mert mostanában YouTube-n minden amerikainak gitár van a kezébe nem?:)
Szerintem ez tök jó dolog :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!