Mit tegyek? Olyan rosszul érzem magam e végett!
Figyelt kérdés
Az van hogy egyszer a legjobb barátnőmmel átszöktünk a szomszéd faluba és az történt hogy kiderült és az anyukája eltiltotta tölem mert azt hiszi én vittem bele és a lány hiába mondja hogy nem én akartam hanem ő azt mondja "ne védd azt a lányt" most szerintettek mit csináljak egy még a véleménye is meg van rolam hogy csak a rosszaba tudom vinni2010. máj. 5. 19:10
1/7 anonim válasza:
Én a haverommal mentem ki egy éjjel kb 2 óra fele sétálni és az apja utánunk jött nem tudtuk hogy ő az és el futtunk előle. Persze e el is tiltottak tőle de egyszer találkoztam az anyjával megbeszéltük a dolgokat és ujra találkozhattunk és megint jó haverok vagyunk. Szerintem beszélj vele és mond meg hogy többé nem fordul elő. Reméljük hogy megváltozik a véleménye rólad.
2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanácsot ezt majd kiprobálom de szerintem nem sok esély van mert ha a saját lányának nem hisz akkor nekem mi oka lenne hinni. Azt gondolja majd hogy csak magamat akarom védeni.de azért minden esetre köszike szépen
2010. máj. 5. 20:47
4/7 anonim válasza:
hát én velem az történt h haverkodni kezdtem más társasággal , már régebben is haver voltam velük de most velük vagyok 1 bandába . A szüleim pedig nem fogják fel h én vagyok az egyedüli a baráti körből akinek max10ig leht kint ! meg h rossz hatással van rám ... szóval nem tudsz mitt tenni . legfeljebb a baratnőd magátol megoldja vhogy ... te nemtod ezt megoldani ...
5/7 A kérdező kommentje:
Hát ez az addig meg földig leszek alázva mert hát hogy mondja az anyukája azt hiszi én voltam én husztam bele! de ez nem igaz :,(
2010. máj. 6. 15:40
6/7 anonim válasza:
De kinek volt azaz ötlete,hogy átmentek a másik faluba??
Az a lényeg!!!
Na meg az,hogy hány évesek vagytok!!És hogy mit terveztetek abba a másik faluba csinálni...:P
7/7 A kérdező kommentje:
na szval a 2 barátnőkhöz mentünk a barátnőm ötlete volt 13 éves vagyok ő nyáron lesz 14
2010. máj. 29. 17:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!