Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Lányom sokat jár színházba!...

Lányom sokat jár színházba! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
17 éves lányom rengeteget jár színházba, már kicsi kora óta (az apja szoktatta rá), és erre a pályára készül, aminek nagyon nem örülök.

2017. jan. 4. 02:00
1 2
 11/14 anonim válasza:
30%
Én még igaz, hogy csak 14 éves vagyok, de nagyon szeretek színházba járni és én is a színészi pályát szeretném majd a későbbiekben választani. Az én szüleim nem támogatják, csak akkor, hogyha előtte egy "normális" (olyan amivel könnyen el lehet helyezkedni) munkát választok és utána szabad utat adnak nekem :) A színházba járással nincsen semmi probléma szerintem, én személy szerint nagyon preferálom azt, hogy mindenki menjen színházba :)
2017. jan. 10. 11:20
 12/14 anonim ***** válasza:
95%

Ennek inkább örülj. Az egyik barátnőmmel mi is sokat járunk színházba ,mert imádjuk igaz nem színészként akarunk elhelyezkedni.

De örülnöd kéne ,hogy nem drogozik és alszik az árokban mindig.

A színészet értelmiségi munka (ha erről az oldalról nézzük)

és nagyon szép , bár nem egyszerű. Van egy-két színész ismerősöm onnan tudom.

2017. jan. 10. 21:27
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, én összetenném a 2 kezem ha lenne lányom és kocsmázás meg pasizás (nem az hogy van egy pasija hanem hogy ha a farkak tudnának repülni őt csak Ferihegynek becéznék) helyett színházba, művelődni járna. Amúgy ez a pálya nem csak a színészekből áll, kell rendező, sminkes, jelmeztervező, díszlettervező, ezek mind elég változatos szakmák de akár színházvezető is lehet és még mindig a szakmában marad.
2017. jan. 16. 13:00
 14/14 anonim ***** válasza:

Most komolyan. Nem egy olyan kérdéssel találkoztam, ahol a szülők nem támogatják a gyereket, abban amit csinálni akar/nem fogadják el hogy pl transznemű stb. Én vagyok az egyetlen aki ezeket nem érti? Hogy egy szülő miért nem képes támogatni a gyerekét? ( kiv. ha k:)va akar lenni)

Amúgy meg. A szülője vagy, támogatnod kéne. Ő ez akar lenni, te meg nem akarod. De ez nem a te döntésed, nem döntheted el, hogy mi legyen a lányodból, mert nincs hozzá jogod. Meg volt a saját lehetőséged, hogy eldöntsd mi szeretnél lenni, az övét ne próbáld meg befolyásolni, mert ez meg az ő döntése.

2017. ápr. 27. 19:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!