17 éves lányom egy R33 nevű helyre szeretne menni szilveszterkor. Ti hallottatok a helyről valamit? Biztonságos? Mennyire kulturált? Kik járnak oda? Elengednétek a helyemben?
Hogy jut haza? Csak mert taxit szerezni szilveszterkor elég nehéz. Mindenekelőtt ezt tisztáznám levele, mert azt nem engedném, hogy éjjel egyedül koricáljon. Soha nem lehet tudni mi történik. Sajnos nem egy 17-20 éves lány soha nem tért haza az éjszakai buliból, mert megerőszakolták és megölték. Lehet lepontozni, de ezek tények.
Két lányom is van. Nem tudommit fogok majd tenni ha eljön az ideje a buliknak. Egy tini nem méri fel a veszélyeket.
Én is kóricáltam egyedül éjszak 15 éve egy vidéki csöndes városkában és kétszer is kerültem olyan helyzetbe, amibe nem kellett volna. Isteni szerencs, hogy nem lett semmi bajom!
Én úgy vagyok vele, hogy ha a megbízható baráti körével menne, akkor bárhova elengedném. Egyedül viszont nem szívesen, sehova sem.
Alakítsa ki a fix baráti körét, aztán csináljanak amit akarnak, de ne egyedül próbálkozzon haverkodni az éjszakában. A fiúkkal kapcsolatban is ezt gondolom, nem csak a lányok esetében.
Ha megbízható kísérete lenne, olyan akit te is ismersz, akkor mindjárt más lenne, -- de nekem a helyedben az lennea gyanús, hogy mit keres a lányom szilveszterkor egy idegen helyen EGYEDÜL!!! Illetve, talán inkább olyan társasággal, akikről szerinte job, ha nem tudsz.
Vagy ha ugyebár semmi különös, akkor a lányod ugyebár azt se bánja, ha te is vele mész... Vagy van más, fontosabb dolgod? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!