Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » 17 éves lányom egy R33 nevű...

17 éves lányom egy R33 nevű helyre szeretne menni szilveszterkor. Ti hallottatok a helyről valamit? Biztonságos? Mennyire kulturált? Kik járnak oda? Elengednétek a helyemben?

Figyelt kérdés

2016. dec. 27. 01:30
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
46%
Megbízható kíséret... Beszarás. A lányodban bízzál már meg, 17 éves, oda megy, ahová akar. Az R33ban még aludhat is, ha akar.
2016. dec. 27. 13:24
 12/25 A kérdező kommentje:
Nem mondtam egy szóval sem, hogy egyedül menne... a barátaival lesz
2016. dec. 27. 13:31
 13/25 anonim ***** válasza:
35%
Pedig mehetne, legalább még lenne némi esélye, hogy önállósodik, nem pedig az életképtelen véglények népes táborát erősítené felnőtt fejjel.
2016. dec. 27. 13:55
 14/25 anonim ***** válasza:
26%
Jajj már, menjen bulizni, de ne ilyen buliba. Én csak tudom, 17 évesen is jártam ilyen helyekre, de azt nem szeretném, hogy a gyerekem is azt csinálja, mint én ennyi idősen, az én szüleimet nem érdekelte, hogy hol töltöm az időt és mivel. Budapesten van többszáz szórakozóhely, akkor miért egy ilyen necces buliba akarnak menni?
2016. dec. 27. 14:18
 15/25 A kérdező kommentje:
utolsó: miért "necces" ez a buli?
2016. dec. 27. 14:38
 16/25 anonim ***** válasza:
79%
Te is túlélted a saját hülyeséged, és tanultál belőle. Milyen jogon tiltanád el a saját gyereked a saját tapasztalatoktól kedves utolsó válaszoló? -.-' Fogjátok már fel, hogy nem élhettek a saját gyereketek helyett is.
2016. dec. 27. 15:50
 17/25 anonim ***** válasza:
22%
16-os, olyan jogon, hogy az én gyerekem és nem úgy szeretném nevelni, mint ahogyan engem (nem) neveltek. Fura, hogy egyeseknek ez is meglepő. Természetesen mehetne bulizni, de nem egy olyan buliba, ahol az emberek 90%-a be van tépve. Én is drogozni jártam ilyen partikra és ez most is éppen úgy működik, mint tizenx évvel ezelőtt, viszont százszor veszélyesebb, megbízhatatlan kábítószereket lehet kapni, mint anno. Ejjel 1-kor már az after party kezdődik, ahol aztán tényleg mindenki teljesen ki van ütve, mást ott nem lehet csinálni, mint tépni. Az én gyerekem ilyen szempontból nem szerencsés, mert jól ismerem Pesten a helyeket, tudom, hogy hol mi megy, de egy normál házibuliba, kocsmába, pub-ba nyugodtan mehet, nem akarom burokban nevelni.
2016. dec. 27. 16:31
 18/25 anonim ***** válasza:
76%

Nagyon érdekes, hogy én akárhányszor mentem bulizni az R33-ba, csak rajtam múlott, hogy akarok-e drogozni, vagy sem és mily meglepő egyszer sem lőttem, szívtam be magam. Te drogozni jártál, és te akarod nevelni ellene a gyereked. Hiteles... Erről beszélek, hogy talán bíznál a gyerekedben meg a nevelésedben annyira, hogy elengeded, aztán majd kiderül, hogy hatottál-e rá?

Én 23 éves koromig az életem több, mint felét átcigiztem, de ha csak apám mesélte volna, hogy milyen rossz és sose kezdjek hozzá, nem lett volna miért leszoknom. Magam akartam abbahagyni, én tudtam milyen és mi az, amiből nem kérek.

2016. dec. 27. 16:45
 19/25 anonim ***** válasza:
68%
18 nem tudom minek kötekszel, amikor abszolút nem vagy képben. Egyrészt azt csinálok, amit akarok, semmi közöd hozzá, másrészt én is voltam már ott olyankor, amikor éppen nem techno party volt, szóval ez nem bizonyít semmit, hogy te ott mit csináltál és mit nem, sokféle rendezvényt tartanak. Ráadásul bárhova is mész meg lesz a lehetőséged rá, hogy ne kábítószerezz, de ha nem drogozol, akkor tuti, hogy rosszul fogod érezni magad egy after party-n, ahol a bömbölő zenén és teljesen használhatatlan embereken kívül semmi nincs, ha ilyen helyekre járnál, akkor ezt nagyon jól tudnád.
2016. dec. 27. 17:00
 20/25 anonim ***** válasza:
24%
Azért kötekszem, mert hülye vagy. De te azt csinálsz amit akarsz, remélem, egyszer a saját gyereked is ezt vágja a te ostoba fejedhez.
2016. dec. 27. 17:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!