Ti mit csináltok szilveszterkor?
Figyelt kérdés
2013. dec. 16. 13:50
1/21 anonim válasza:
Egy baráti házaspárral elmegyünk egy vacsorás, élőzenés szilveszteri buliba. A fiunkra apukámék fognak vigyázni. Tavaly még nem voltunk, de most már mindkét helyen nagyobbak a gyerekek (a miénk 1,5 éves, az övék 2 éves lesz).
2/21 anonim válasza:
Remélem aludni fogok. 2 hónaposom rossz alvó, így minden lehetőséget kihasználok, amikor vízszintbe vághatom magam.
3/21 anonim válasza:
Jó kérdés :D majd előtte 1-2 nappal megírom! itt még a Karácsony is a jövő zenéje.másfél éves lányunkkal szánkóznánk, ha lenne hó :/
Ti mit csináltok kérdező?
4/21 anonim válasza:
Ehéten kiderül.. Sehol nem lesz semmi, pedig valami buliba akarunk menni pár barátommal. Legvégső esetben hozzánk jönnek át páran, közeli haverok, de az nem buli lesz, csak sima barátokkal töltött este..:)
5/21 anonim válasza:
Itthon leszünk, főzünk, sütünk, játszunk a három gyerekkel, zenét hallgatunk. Ilyenkor előkerül az összes társasjáték, puzzle. Éjfél körül táncolunk, 1 után mennek aludni.
5, 10 és 13 évesek.
6/21 anonim válasza:
Este készülődünk barátnőkkel,aztán megyünk csoportosan házibuliba ott elleszünk aztán valami discoba,buliba elmegyünk,de lehet,hogy ott ragadunk valakinél,ez majd eldől:) De mindenképpen barátokkal szeretnék bulizni szilveszterkor,eddig szinte mindig anyuékkal voltunk itthon és aludtunk most nem ezt szeretném :D
17l
7/21 anonim válasza:
Biztos én vagyok a butus, de a kamaszok témakörben miért a kisgyermekes szülők válaszolnak?
8/21 anonim válasza:
13 évessel már idefér szerintem, illetve ez a részleg amúgy is szülőknek szólna...
9/21 anonim válasza:
1. vagyok. Meg sem néztem a témakört, de akkor elnézést kérek, hogy válaszoltam.
10/21 anonim válasza:
Hozzám fel jön 2-3 barátnőm,persze úgy,hogy anyuék is itthon lesznek.:)
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!