17 éves lányom egy R33 nevű helyre szeretne menni szilveszterkor. Ti hallottatok a helyről valamit? Biztonságos? Mennyire kulturált? Kik járnak oda? Elengednétek a helyemben?
Figyelt kérdés
2016. dec. 27. 01:30
21/25 anonim válasza:
Ha bízol a barátaiban akkor engedd ell.
22/25 anonim válasza:
20 Azta, de fantáziadús beszólásaid vannak. Na menj máshova szórakozni, meguntam a trolletetést.
24/25 anonim válasza:
"azt beszéltük meg, hogy pont a közlekedés miatt ( meg szilveszterkor sok a részeg az utcán) reggel, már világosban jönne haza"
Megoldás: be kell tiltani az alkoholt, és akkor nem kell éjszaka rettegve közlekedni. Vagy sűríthetnék a rendőrautók kiküldését ilyenkor.
25/25 anonim válasza:
"Én 23 éves koromig az életem több, mint felét átcigiztem, de ha csak apám mesélte volna, hogy milyen rossz és sose kezdjek hozzá, nem lett volna miért leszoknom."
És sokkal jobban jártál volna. Így most évekig cigiztél. Ha úgy neveltek volna, most sokkal több pénzed lenne, és jobb tüdőd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!