Szerintetek gáz, ha nem megyek sehova Szilveszterkor? Mit kéne csinálnom, mivel üssem el az időt?
Én sok éven át bulikba, házibulikba, koncertekre jártam szilveszterezni, aztán egyik évben úgy alakult, hogy inkább maradtam egyedül a macskámmal és megnéztük az össze harrypottert. Mondjuk én akkor már 25éves voltam.
Azóta csak "nyaralni" megyek szilveszterkor, bulikba sosem.
Töltöttem én is már videojátékokkal több szilvesztert, jó az :D Vegyél/szedj le valamit, aztán mehet a móka :D
20L
Pont most gondolkoztam, hogy megkérdezzem ezt! :)
Én is egész szünetben filmezek meg olvasok, tehát semmi különösen megerőltető... de annyira jól esik egy kis pihi, hogy nem is vágyom másra. A barátaim messze vannak, mert kolis vagyok. Pont azért mentem el innen, mert erre felé nem igazán jöttem ki túl sok emberrel.. :/
Na, de a lényeg, hogy nyugi nemcsak te punnyadod végig az egész téli szünetet! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!