Szerintetek mit kéne csinálnom?
A nevelt lányom gépén akartam netezni, de ahogy bekapcsoltam a gyakori kérdések jött be belépve, tudom nem kellett volna de megnéztem miket kérdez...
Gyűlöli az öccsét, és ráadásul egy idegen pasival folytat levelezést, akinek az email címére félmeztelen képeket küldd.
Sajnos azt nem rtudom megnézni.
De most mit csináljak, kész tények elé nem állíthatom, mert én leszek a legnagyobb k... hogy mit nyúkálok a cuccai között.
De mi lesz ha randizik is vele, és a pasi mégsem az...
Köszi a választ!
Még csak 14 éves, és félek az a pasi sokkal idősebb, és elég perverz ahogy olvastam
Hát az biztos, hogy más dolgai közt nyúlkálni elég necces dolog. De itt azért vegyük figyelembe a tényeket:
- a lány 14 éves
- az idegen férfiakkal való levelezés és képküldés nem játék
Ebben az esetben akkor volnál felelőtlen, ha úgy tennél, mintha mit sem tudnál az egészről. Ugyanis egy 16 éves lány már kamasz, egy 18 éves lány már felnőtt, de egy 14 éves lány még gyerek- kinek a felelőssége hát, ha nem a szülőé ? ( még ha nevelt lányod is, az most lényegtelen )
Gondolom a párod sem örülne annak, ha egy ilyen kockázatról tudnál a lányával kapcsolatban és nem szólnál neki semmit. Meg aztán amúgy is, ki mondaná azt, hogy te vagy " a legnagyobb k..." ? A lány ? Akinek valószínűleg még fogalma sincs arról, hogy hány vele egykorú lányt vernek így át naponta idősebb, sőt jóval idősebb férfiak ? Akkor legyél inkább az ő szemében te a rossz, minthogy szülőként és felnőttként valljál kudarcot, ha majd a baj megtörténik. Csak egy éretlen gondolkozás részesítené előnyben a falazást.
Mindenkinek köszönöm a válaszokat!
Mivel az illető nem hagyta abba, meg lettek téve az első lépések a rendőrség felé...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!