Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » 15 éves lányom alvajáró!...

15 éves lányom alvajáró! Ezzel érdemes orvoshoz fordulni?

Figyelt kérdés

Kisebb korában gyakran mászkáltam,beszélt az éjszaka közepén,de aztán szerencsére azt sikerült kinőnie,viszont mostanában megint előjött ez a dolog.Általában 11-kor szokott lefeküdni,és rá másfél-két órára felkel,mászkál,magyaráz.Tegnap előtt történt az eset,arra ébredünk a férjemmel,hogy valami nagyot koppan,bemegyek a lányom szobájába,látom,hogy amit tegnap előtt kapott virágot,annak a vázája a földön kis darabokra van törve,és a lányom a vizet törölgeti föl egy zsebkenővel,közben pedig az szajkózta,hogy "Nem menekülsz meg,el fogunk kapni." Ez a jelenet olyan 3-4 percig tartott,majd visszafeküdt az ágyába,és aludt tovább. Már világosodott,mikor felkeltem,hogy kimenjek a mosdóba,és látom,hogy a nappaliban fel van kapcsolva a lámpa,a lányom ül a kanapén és ruhákat hajtogat.Mikor rám nézett,nagyon megijedtem,ugyanis ki volt akadva a szeme,és kicsit véres volt.Kérdezgettem halkan,hogy ébren van e,minden rendben van e,de nem válaszolt,csak hajtogatta a ruhákat és meredten bámult maga elé,majd egyszer csak felugrott a kanapéból,és annyit mondott,hogy nem fogom nektek engedni,és sírva berohant a szobájába.Reggel sírva költött föl minket,hogy a radiátor mellett ébredt egy kis tálkával a kezében.

Ezek az esetek mindennaposak már nála.Érdemes lenne ezzel orvoshoz fordulni?

2016. nov. 16. 19:43
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Igen,mindenképpen forduljatok orvoshoz!
2016. nov. 16. 19:48
 2/12 anonim ***** válasza:
90%
Igen, ezt mindenképpen meg kell mutatni szakembernek.
2016. nov. 16. 19:57
 3/12 anonim ***** válasza:
85%
Olyan mint egy horror jelenet. Szerinted mikor éreznéd, hogy ideje orvoshoz fordulni?
2016. nov. 16. 20:04
 4/12 anonim ***** válasza:
87%

Mindenképpen orvoshoz kell vele menni, mert ha más nem, de lelkileg kicsinálja őt is, hogy nem tudja hogy miket csinált este meg máshol ébred mint ahol lefeküdt.

Kiskoromban egy ideig én is alvajártam. Körbe körbe mászkáltam, vagy arra is ébredtem hogy állva sikítok az ágyamban és anyáék rémülten kérdezgetik hogy mi a bajom.

Nálam elmúlt és nem is tért vissza szerencsére.

2016. nov. 16. 21:01
 5/12 anonim ***** válasza:
89%

A hideg is vegigfutott rajtam...

Lanyom egyszer maszkalt igy ejjel, mindig attol feltem utana, hogy kimegy ejszaka a lakasbol.

2016. nov. 16. 21:04
 6/12 anonim ***** válasza:
81%
Nekem is voltak ilyenek. Elkezdtem lemászni az emeletes ágyamról, majd visszaaludhattam, leestem bejöttek a szüleim és azt mondták nem tudtak megmozdítani azt hitték lebénultam. Kivonszoltak a nappaliba, lefektettek, hideg borogatást adtak, aztán felébredtem és kutya bajom nem volt csak nem tudtam mi történt. Aztán rengetegszer ordítottam is álmomban. Olyan is volt hogy két polc közéről azt hittem az ajtó és mondogattam hogy nem férek ki. Meg még rengeteg eset volt.
2016. nov. 16. 21:15
 7/12 anonim ***** válasza:
88%
En valoszinuleg szivrohamot kaptam volna ott helyben. Szerintem is menjetek orvoshoz.
2016. nov. 16. 21:19
 8/12 anonim ***** válasza:
63%
Erdemes e? Neeeeem nem erdemes ilyennel orvoshoz menni. Jol van ez igy...
2016. nov. 16. 21:47
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem ártana orvoshoz menni.
2016. nov. 16. 22:27
 10/12 anonim ***** válasza:
94%
Ez annyira durva, hogy már-már kamut sejtek a sztoriban. Valammi horrorimádó engedte el a fantáziáját...
2016. nov. 16. 23:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!