15 éves lányom alvajáró! Ezzel érdemes orvoshoz fordulni?
Kisebb korában gyakran mászkáltam,beszélt az éjszaka közepén,de aztán szerencsére azt sikerült kinőnie,viszont mostanában megint előjött ez a dolog.Általában 11-kor szokott lefeküdni,és rá másfél-két órára felkel,mászkál,magyaráz.Tegnap előtt történt az eset,arra ébredünk a férjemmel,hogy valami nagyot koppan,bemegyek a lányom szobájába,látom,hogy amit tegnap előtt kapott virágot,annak a vázája a földön kis darabokra van törve,és a lányom a vizet törölgeti föl egy zsebkenővel,közben pedig az szajkózta,hogy "Nem menekülsz meg,el fogunk kapni." Ez a jelenet olyan 3-4 percig tartott,majd visszafeküdt az ágyába,és aludt tovább. Már világosodott,mikor felkeltem,hogy kimenjek a mosdóba,és látom,hogy a nappaliban fel van kapcsolva a lámpa,a lányom ül a kanapén és ruhákat hajtogat.Mikor rám nézett,nagyon megijedtem,ugyanis ki volt akadva a szeme,és kicsit véres volt.Kérdezgettem halkan,hogy ébren van e,minden rendben van e,de nem válaszolt,csak hajtogatta a ruhákat és meredten bámult maga elé,majd egyszer csak felugrott a kanapéból,és annyit mondott,hogy nem fogom nektek engedni,és sírva berohant a szobájába.Reggel sírva költött föl minket,hogy a radiátor mellett ébredt egy kis tálkával a kezében.
Ezek az esetek mindennaposak már nála.Érdemes lenne ezzel orvoshoz fordulni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!