Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szülők! Elengednétek így a 16...

Szülők! Elengednétek így a 16 éves lányotok?

Figyelt kérdés

Szóval január végén lesz az iskolánkban a szalagavató és beszéltük barátnőimmel ,hogy elmennénk az afterpartyra ami egy normális szórakozóhelyen lesz és sok ismerős, osztálytárs hasonló korosztály lesz ott. Az egyik barátnőm apukája jönne értünk autóval és náluk s aludnék.

Soha nem voltam még így bulizni és épp ezért félek megkérdezni. Normális vagyok , megbízható , jók a jegyeim. ti elengednétek így?

Nagyobb társasággal mennék szóval nem egyedül.

2016. dec. 30. 18:11
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem aki ilyen helyzetben sem engedne el a gyereket bulizni,azzal mar problema van.

Ne felj megkerdezni,viszont tenyleg nagyon vigyazz,hogy ne legyen gond. Mert ha most csunyan berugsz,vagy hasonlok,akkor vege a bizalomnak. De mivel azt irod,megbizhato vagy,gondolom nem ilyen bulit tervezel.

2017. jan. 2. 00:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!