Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Miért úgy szégyeníti meg a 10...

Miért úgy szégyeníti meg a 10 éves fiúgyermeket a tanítónője, hogy a többiek előtt lehúzza a nadrágját?

Figyelt kérdés
Lehetne más büntetést is kitalálni. Pl. kiállítja a folyosóra. Ez szerintem rendkívül megszégyenítő az osztálytársak előtt.
2016. dec. 19. 17:55
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
61%
Igen, megverném és tudod miért? Mert Marika velem egy fajsúlyú, nem pedig egy 10 éves gyerekkel. Megtudja szégyeníteni, komolyan? Hát gondolom szörnyű nehéz lehet neki! Az, hogy a gyerekek között van nézeteltérés, játék, veszekedés, stb, erre nem jogosítja fel a felnőttet! Bár lehet vele is ezt tették gyerekként. (Ennek ellenére nincsen ez ilyen irányába sajnálat bennem!)
2016. dec. 21. 18:53
 32/41 A kérdező kommentje:
Akkor se ér a nadráglehúzás, illetve a gatya letolása. A bűntetthez képest azonos nagyságúnak kell lennie a büntetésnek. A galacsin dobálás miatt őt is meg kellett volna dobálni vele, és megkérdezni: "Na milyen érzés?"
2016. dec. 21. 18:55
 33/41 anonim ***** válasza:
0%

32, az a gond, hogy ő valószínűleg röhögött volna rajta, de lehet, hogy akit dobálnak, annak viszont nem vicces.

Jó, abban igazatok van, lehet nem ez a legjobb megoldás. A következőben viszont egyetérthetünk, hogy korrekt megoldás lenne: Figyelmeztetni, hogy hagyja békén az osztálytársát, mert ha nem, kirúgják. És ha továbbra is piszkálja, akkor szerbusz, iskola, menjen keressen másikat.

2016. dec. 21. 18:57
 34/41 anonim ***** válasza:
0%

31: Ja, és akkor ezt el is intézted annyival, hogy gyerekek között vannak veszekedések, ez van, nem nagyon kell közbeavatkozni?

Ha a te gyerekedet dobálnák galacsinnal az osztálytársai, akkor is ezt mondanád neki? "Ez van, fiam/lányom, ilyenek a gyerekek. Én nem fogok semmit csinálni a másik gyerekkel, mert felnőtt vagyok, nem egy súlycsoport. Intézd el te, ha nem tudod, akkor meg így jártál"

2016. dec. 21. 19:00
 35/41 anonim ***** válasza:
75%

Mostani eset volt, hogy a fiamat kicsúfolták egy olyan dolog miatt, amiről nem tehet, sőt küzd ellene! Sírt, mert nem is egyszer történt. Szóltam is a tanítónőnek, hogy oldja meg, mert már kezd nagyon elegem lenni a helyzetből. De ezt még azoknak a fiúknak sem akarnám büntetésként, mert ez nem büntetés, hanem alázás. Az alázásnak pedig nem az a célja, hogy megértse, hogy miért ne tegye, hanem csak elrettentés, hogy ezért ne tegye. Holott ne azért ne tegye, mert így jár, hanem azért mert ez a másiknak rosszul esik! Gondolom a saját gyerekeitek is ilyen elv alapján nevelitek! Húha...

Egyébként el tudom képzelni, hogy korábban az ilyen szülők gyerekei nem szóltak otthon, ha bántották őket a tanárok, mert a szülők csak még jobban megverték volna, vagy legalábbis helyeselték volna a tanár tettét! Borzalmas!!!

2016. dec. 21. 19:00
 36/41 anonim ***** válasza:
0%
35, még egyet is értenék veled, tényleg jobb lenne, ha megértené, hogy fáj a másiknak, de hidd el, vannak olyanok (tudom, mert ismertem olyanokat), akiknek hiába magyarázod, hogy a másiknak fáj, le se sz.rják, sőt, még jobban röhögnek rajta. Az ilyen diákoknál sajnos a megfélemlítésen kívül nem működik más módszer, akármennyire is szeretnénk.
2016. dec. 21. 19:03
 37/41 anonim ***** válasza:
"Még egyet is értenék veled", de kétlem, hogy ebben az esetben az elmagyarázást megpróbálták volna...
2016. dec. 21. 21:09
 38/41 anonim ***** válasza:
Nemtom most a tanár a beteg + a gyerek aki utána csnálja amit a tanár akar. Nálunk ilyet egy férfi tanár megpróbálna pucéran a folyósóra kötöznénk lol nehogymár 20+ember engedelmeskedjen 1nek.
2016. dec. 22. 01:19
 39/41 anonim ***** válasza:
27%
Távolítsák el a tanárt, de akkor azt a hülyegyereket is, akit nem lehet megnevelni, és kénytelen ehhez folyamodnia a tanárnőnek.
2016. dec. 29. 08:02
 40/41 anonim ***** válasza:
A tanár nem volt kénytelen ehhez folyamodni, ő ezt választotta. Nagy a korkülönbség! Ráadásul megnevelnie sem neki kell!
2016. dec. 29. 23:34
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!