Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Miért úgy szégyeníti meg a 10...

Miért úgy szégyeníti meg a 10 éves fiúgyermeket a tanítónője, hogy a többiek előtt lehúzza a nadrágját?

Figyelt kérdés
Lehetne más büntetést is kitalálni. Pl. kiállítja a folyosóra. Ez szerintem rendkívül megszégyenítő az osztálytársak előtt.
2016. dec. 19. 17:55
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
56%

Eltornem a kezet!

Leheta gyereket is meg kell nevelni de az hogy egy felnott is ennyire peimitiv?! Raadasul egy tanar! Ez inkabb elmegyogyintezetbe fekudjon be! Meg vegyen meg par orat ugy latszik csak fizetnie kellett a diplomaert! Szegyen!

2016. dec. 19. 19:24
 12/41 anonim ***** válasza:
15%
Megérdemelte a neveletlen kölyök. Nem tudom az ilyet sajnálni. Nem kellett volna az osztálytársát dobálni, holott a tanár többször is szólt. Eleve nem kellene az órát zavarni, hanem figyelni. Egy értelmes gyerektől elvárható.
2016. dec. 19. 20:39
 13/41 anonim ***** válasza:
84%
Én ezt nem hagynám annyiban, elmennék az igazgatóhoz, és ha nem tesz lépéseket, akkor az iskola fenntartójához is. A tanárnak nincs joga megszégyeníteni a gyereket!!! Ez pedig kőkeményen az volt!!!
2016. dec. 19. 20:56
 14/41 anonim ***** válasza:
92%

Azt ugye látjátok, hogy 10éves? Ha ezt továbbvinnék ő még bőven a cselekvésképtelen kategóriába esik! Megszégyeníti nagyon durván ezzel, és nem értem, hogy a megszégyenítés miért lenne építő jellegű. Ezzel komoly lelki és szexuális károkat okozhat, hiszen nagy közönség előtt alázzák meg.

Nem hiszed, hogy van olyan, hogy annyira megaláz egy tanár egy diákot középiskolában, hogy bepisil? Hát nekem is volt egy ilyen tanárom. Ma is hányni tudnék tőle. Pszichológushoz kellett miatta járnom, mert már gyomorgörcsöt kaptam, amikor órára mentem. Olyan is volt, hogy óra után 15 perccel mentem a pszichológushoz, és ő segített feldolgozni az AZNAPOT, mert minden nap volt sajnos óránk. A vége az volt, hogy a könyvemből felnézni sem mertem rá. Nem csak velem volt ilyen. Abban az évben amikor odakerültem egy fiú akkor volt végzős. Emlékszem mekkora botrány volt belőle, hogy megkereste amikor már nyári szünet volt és elmondta neki, hogy mielőtt másik csoportba áthelyezték volna mennyi mindenen ment át. Szinte ordított vele, hogy soha nem felejti el azokat a csodás órákat, hogy fiúként 17 évesen úgy sírt rendszeresen mint egy ovis. Az ilyen ne tanárnak menjen! Mennyen olyan helyre, ahol emberekkel sem találkozik.

Visszatérve arra a lányra. Mondjuk, hogy túl érzékeny volt, a tanár meg túl ideges. Kiborították egymást. De amikor a lányon ezt látja, még kineveti? Na itt mutatkozik meg a jellemtelensége!

2016. dec. 19. 21:48
 15/41 anonim ***** válasza:
22%
Nem túl meglepő, tipikus tanári viselkedés.
2016. dec. 21. 13:05
 16/41 anonim ***** válasza:
83%

Azért elképzelem, fordított helyzetben milyen visszhangja lenne a történetnek, vagyis tanárbácsi lehúzza a 10 éves kislányról a bugyit..

Szerintem már üvöltene a bulvármédiából a sztori és záporoznának a feljelentések..

2016. dec. 21. 16:03
 17/41 anonim ***** válasza:
22%

Aki azzal jön, hogy szegény 10 éves, arra a szegény 10 évesre miért nem gondol, akit ez a fiú bántott, dobált?

"Ez szerintem rendkívül megszégyenítő az osztálytársak előtt."

Pont ez a cél. Ő bántja, megszégyeníti az osztálytársát, erre őt is megszégyenítik, hogy lássa, az milyen.

2016. dec. 21. 16:11
 18/41 anonim ***** válasza:
15%

"Szegény gyermek lelkivilágát teszi tönkre."

A tanár? Lehet... De mi van, ha ez a gyerek meg az osztálytársának a lelkivilágát teszi tönkre azzal, hogy bántja? Írta a kérdező, hogy nem első alkalommal dobálta meg az osztálytársát.

2016. dec. 21. 16:13
 19/41 anonim ***** válasza:
21%
Hogy lehet elhinni ekkora hazugsagot.
2016. dec. 21. 17:18
 20/41 anonim ***** válasza:
71%
#18: A papírgalacsin dobálás nem "megszégyenítés", a retorzió sem lehet az. De még akkor sem lehetne ez a büntetés, ha a lurkó a szünetben a lányok bugyiját rángatná le, egész egyszerűen azért, mert a tanárnak ehhez nincsen joga. Az iskola büntetési-fegyelmezési eszköztára a figyelmeztetéstől az igazgatói intőn át a kizárásig terjed, a nadrág lerángatás viszont nem tartozik ezek közé.
2016. dec. 21. 17:21
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!