Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ti vinnétek egy 5 éves fiugyer...

Ti vinnétek egy 5 éves fiugyermeket esküvőbe?

Figyelt kérdés

Megkaptuk a meghivót, de a ahogyan cimezték mi abból ugy értetük, hogy a gyerek nem jöhet.

A férjem nevét és az én nevemet irták.

Szerintem ugy kelett volna, hogy XY és családja.

Mi szeretnénk vinni, ugy sem volt még soha ilyen nagy eseményen.

Nagyon jo,szófogado kisgyerek.Nem az a rohangálos tipus.

Anyósomék tudnának vigyázzni, de a fiam nem szereti a mamát mert mindig szidkolodik, mindenert meg szolitsa.

Es mesze is lesz a lagzi.Nappali esküvő lesz, ezért is vinnénk.

Ha itthon marad tudom, addig fog sirni amig haza nem jövünk, es akkor mi sem erezznenk jol magunkat, tudva hogy a gyerek egesznap sir.

2014. júl. 24. 10:06
1 2 3
 1/22 zabmester ***** válasza:
65%

Ha csak titeket hívtak meg, akkor én nem vinném. Fogadd el, hogy nem mindenki szeretné, ha kisgyerekek lennének az esküvőjén, függetlenül attól, hogy a tiétek jó gyerek, nem rohangál, de ha titeket gyerekestül hívnak, akkor már mindenkit úgy kellene, azokat is, akiknek totál kezelhetetlen a gyereke.

Szóval a párnak lehetősége van eldönteni, hogy akarnak-e gyerekeket is az esküvőre, vagy sem, nektek meg lehetőségetek van eldönteni, hogy gyerek nélkül el akartok-e menni. Ha nem akartok, jelezzétek, hogy nem tudtok elmenni, és kész. Ezen nem kell megsértődni, szerintem ők belekalkulálták, hogy nem mindenki tud ott lenni gyerek nélkül.

2014. júl. 24. 10:11
 2/22 anonim ***** válasza:
15%
Pár biztos felhív, hogy mentek-e akkor mond azt hogy igen mind a hárman, na abból a reakcióból majd kiderül, hogy gyereket is meghívták-e.
2014. júl. 24. 10:11
 3/22 anonim ***** válasza:
59%

Ha csak a ti nevetek szerepel, akkor vagy értelemszerűen nem viszed a gyereket, vagy megkérdezed őket, hogy viheted e.

En személy szerint ekkora gyereket en vinnék. Írod, hogy messze lesz - ebben a melegben megterhelő az utazas, hosszú a szertartás. Ráadásul ha nincs gyerek sarok, nektek kell figyelni ra, igy aztan nem lesz nagy szórakozás.,

2014. júl. 24. 10:12
 4/22 anonim ***** válasza:
49%

Ezt a házasuló pártól kell megkérdezni. Mondd el nekik is, hogy jó gyerek, nem sírós, nem rohangálós, akkor hátha megengedik. De ha azt mondják, hogy nem, akkor nem. A gyereknek is meg kell tanulnia, hogy néha alkalmazkodjon a körülményekhez. Vagy ha annyira nem akarod az anyósodékhoz leadni, maradjatok ti is otthon.

Nem igazán derült ki, hogy mentek-e a lagziba végül, vagy sem. Ha igen, akkor meggondolandó, hogy vigyétek-e a kisfiút. Lehet, hogy szófogadó és rendes, de egyrészt, a vacsora már jó ideje meg lehet szervezve, gyakra +1 fő is gondot okozhat. Ha nem lesz társasága, egy idő után nyűgös lesz, hiszen ti is inkább szórakozni fogtok odamenni, nem pedig szülősködni.

Én jól átgondolnám, mert rosszul is elsülhet. Mindeképp kérdezzétek meg a menyasszonyt és a vőlegényt.

2014. júl. 24. 10:13
 5/22 anonim ***** válasza:
82%
Szerintem kérdezd meg a házasulandóktól, hogy vihetitek-e. (Nem bírom, amikor valaki kizárja a gyerekeket, de mindegy ez az én véleményem...) Ha nem vihetitek, akkor meg rajtatok áll, hogy ti elmentek-e vagy sem.
2014. júl. 24. 10:13
 6/22 anonim ***** válasza:
91%
Kérdezd meg a pártól és aszerint döntsetek. Csak úgy szerintem ne vigyétek magatokkal, mert az ciki, ha csak két személyre van hely foglalva.
2014. júl. 24. 10:17
 7/22 anonim ***** válasza:
58%

" Mondd el nekik is, hogy jó gyerek, nem sírós, nem rohangálós, akkor hátha megengedik."

Siman mondhatja ugyanezt egy hisztis ördög fiók anyja is....

Nincs meg hívva a gyerek, nem kell elvinni, nincs ezen mit gondolkodni.

2014. júl. 24. 10:20
 8/22 A kérdező kommentje:

Jol ismerik a gyereket, tudjak hogy milyen.

A meghivot is csak elkuldtek nem is elhoztak, nem ertem.

A ferjemnek kollegaja, haverja.

Persze, hogy meg fogom kerdezzni,de valoszinu hogy nem megyunk.

2014. júl. 24. 10:21
 9/22 A kérdező kommentje:
Amugy is gyerek gyülölők.
2014. júl. 24. 10:23
 10/22 anonim ***** válasza:
81%
Csak titeket hívtak meg. Ha a gyereket nem akarod otthon hagyni, akkor ne hagyd otthon = ti se menjetek.
2014. júl. 24. 10:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!