Ti vinnétek egy 5 éves fiugyermeket esküvőbe?
Megkaptuk a meghivót, de a ahogyan cimezték mi abból ugy értetük, hogy a gyerek nem jöhet.
A férjem nevét és az én nevemet irták.
Szerintem ugy kelett volna, hogy XY és családja.
Mi szeretnénk vinni, ugy sem volt még soha ilyen nagy eseményen.
Nagyon jo,szófogado kisgyerek.Nem az a rohangálos tipus.
Anyósomék tudnának vigyázzni, de a fiam nem szereti a mamát mert mindig szidkolodik, mindenert meg szolitsa.
Es mesze is lesz a lagzi.Nappali esküvő lesz, ezért is vinnénk.
Ha itthon marad tudom, addig fog sirni amig haza nem jövünk, es akkor mi sem erezznenk jol magunkat, tudva hogy a gyerek egesznap sir.
Ha nem hívják, nem visszük, ennyi.
Viszont, ha titeket meghívtak, illik elmenni. Menjen csak a férjed, ha nem akarsz menni a gyerek nélkül.
Mondtam , hogy menjen nyugodtan nelkulem, de nem akar.
Azt mondja neki van felesege, es nem megy egyedul.
Mi egy hónapja voltunk esküvőn.
Mi is úgy kaptuk a meghívót hogy csak az én, és a párom neve volt rajta, de meg se fordúlt a fejemben hogy ne vigyem a gyerekeket, mert hogy ők nincsennek rajta a meghívón!
Lányom meg sosem volt esküvőn, nem hagytam volna itthon, alig várta hogy lássa a 'hercegnőt' a szép ruhát..
Lányom szépen végigülte a szertartást, mindig azt kérdezte mikor lesz a csók, teljesen el volt varázsolva, mert nagyon szép helyen volt, szépen díszítve, mit a filmekben:)
Na az 1 évesem 5 percet ült csendben, 5 percet nyafogott, láttam csúnyán néznek ránk, kivitte a férjem a kicsit.
Az utánna lévő fogadáson a kicsi aludt, a nagy meg végig evett mindent, udvarias volt, szépen viselkedett végig.
Ne hagyd otthon, élmény a gyereknek, meg egy család vagytok, vagy hívnak gyerekestül, vagy sehogy.
én nem vinném el olyan esküvőre a gyerekemet ahol nincs meghívva. ez az ő napjuk, ha nekik ez a kívánságuk, akkor tiszteletbe kell tartani.
ahogy előttem válaszoló is írta, az ő gyerekei se voltak meghívva, ennek ellenére elvitte, a kicsi a szertartást zavarta, a nagy meg úgy ette végig a kaját, hogy neki nem is volt rendelve.
szóval dupla kellemetlenség, én nem szeretem megutáltatni a gyerekeimet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!