Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Visszajött a nászajándékból, menyasszony táncból az esküvőbe fektetett összeg?
Nekünk kb. 1.5M lesz az egész esküvő.
Nem számolunk arra, hogy akár nullára kijövünk.
Nem azért hívtuk meg a vendégeket, hogy ők állják a mi esküvőnket, az én családomnál főleg örülök, ha egyáltalán eljönnek.
Párom családja megkérdezte, hogy mit szeretnénk kapni, ott mondtuk, hogy teljesen be van rendezve a lakás, és 3 mikrót nem tudnánk eltenni :)
Nyilván, hogy nem azért szervezel esküvőt, hogy meggazdagodj, de azért aki egy kicsit is jóhiszemű és az ifjú párnak segíteni szeretne nem fog üres kézzel (zsebbel) odaállítani. Eredetileg az esküvők, lakodalmak, azért is lettek kitalálva, hogy az ifjú párt segítsék az életük elkezdésében...
Persze én sem várok el nagy ajándékokat, meg pénzt, de azért nyílván, pályakezdőként, nekünk se arra lenne szükségünk, hogy minuszba jöjjenek ki az esküvői költségek...
Amikor megyek esküvőre én is úgy számolok, hogy a menü árán kívül azért még hagyjak ott valamit. Nyilván addig nyújtózkodom míg a takaróm ér...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!