Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Visszajött a nászajándékból,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Visszajött a nászajándékból, menyasszony táncból az esküvőbe fektetett összeg?

Figyelt kérdés
A negatív kommentektől (pénzéhes szuka, csak azért csinálsz esküvőt,hogy meggazdagodj) kérlek kíméljetek meg nem vagyok rá kíváncsi.

2014. ápr. 30. 16:52
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
98%
Nem.
2014. ápr. 30. 16:54
 2/30 anonim ***** válasza:
95%
A legtöbb ismerősöm zéróban vagy 1-2 száz E. nyereséggel zárta ...
2014. ápr. 30. 16:54
 3/30 anonim ***** válasza:
97%
10 fős esküvőnk volt és háromszor annyit kaptunk ajándékba, mint amennyibe az egész került. Szerintem ez attól függ, hogy ki-milyen anyagi helyzetben van azok közül, akiket meghívsz, és mennyit áldoznak rátok. Mi azért tartottunk kicsit, mert nem akartunk semmi ilyesmit, csak egy jó hangulatú vacsorát. Mi magunk is meglepődtünk az ajándékokon.
2014. ápr. 30. 16:55
 4/30 anonim ***** válasza:
97%
NEm.
2014. ápr. 30. 16:57
 5/30 anonim ***** válasza:
100%
Igen, plusz ajandékokat is kaptunk
2014. ápr. 30. 17:13
 6/30 anonim ***** válasza:
91%

Nekünk kb. 1.5M lesz az egész esküvő.

Nem számolunk arra, hogy akár nullára kijövünk.

Nem azért hívtuk meg a vendégeket, hogy ők állják a mi esküvőnket, az én családomnál főleg örülök, ha egyáltalán eljönnek.

Párom családja megkérdezte, hogy mit szeretnénk kapni, ott mondtuk, hogy teljesen be van rendezve a lakás, és 3 mikrót nem tudnánk eltenni :)

2014. ápr. 30. 17:34
 7/30 anonim ***** válasza:
97%
950 ezer forintba plusz 20 gramm aranyba került az esküvőnk lagzival együtt (ingyen volt a frizura, smink, videós és a virágoknál csak az alapanyagot kellett fizetni). 90 fős volt. 2 millió forint jött vissza plusz az ajándékok.
2014. ápr. 30. 17:40
 8/30 anonim ***** válasza:
73%

Nyilván, hogy nem azért szervezel esküvőt, hogy meggazdagodj, de azért aki egy kicsit is jóhiszemű és az ifjú párnak segíteni szeretne nem fog üres kézzel (zsebbel) odaállítani. Eredetileg az esküvők, lakodalmak, azért is lettek kitalálva, hogy az ifjú párt segítsék az életük elkezdésében...

Persze én sem várok el nagy ajándékokat, meg pénzt, de azért nyílván, pályakezdőként, nekünk se arra lenne szükségünk, hogy minuszba jöjjenek ki az esküvői költségek...

Amikor megyek esküvőre én is úgy számolok, hogy a menü árán kívül azért még hagyjak ott valamit. Nyilván addig nyújtózkodom míg a takaróm ér...

2014. ápr. 30. 17:58
 9/30 anonim ***** válasza:
88%
1,7 millióba került az esküvőnk, 1,4 milliót kaptunk nászajándékba. Nálunk viszont menyasszonytánc nem volt, azt én már lehúzásnak tartom.
2014. ápr. 30. 18:11
 10/30 anonim ***** válasza:
84%
Rokonságtól és esküvő nagyságától, és igényektől függ. Ahol a menyasszony ruhája csak 400-500 ezer ott esélytelen, annyit azért még gazdag rokonok sem adnak.
2014. ápr. 30. 18:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!