Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyasszonyok! Nektek milyen volt/lesz az esküvői ruhátok?
Bizonyára nagyon csinos lehetett benne, nagyra tartom azokat a hölgyeket, akik ki mernek tűnni a tömegből, mert ez tetszik nekik! Sok boldogságot kívánok a házas élethez! : )
Igen, eltalálta, valóban huszonéves vagyok, pontosabban 22, de nem hiszem, hogy ez gond lenne vagy gátolna bármiben is : )
Kedves kérdező, nem szeretem ha magáznak :) És nem tömegből akartam kitűnni. Feltettél egy kérdést, én válaszoltam rá. Más eddig nem válaszolt. Sajnálom. EZ nyilván olyan dolog, hogy mindenki a saját ízlése szerint megoldja.
Ajánlom esetleg a TLC ezen műsorát, ha csak csevegni akarsz.
Ez esetben bocsánat a magázásért is, illetve azért, mert esetlegesen megbántottalak. A kitűnni a tömegből dolgot én pozitív értelemben gondoltam, nem akartam semmi rosszat sem neked, sem másoknak.
A gátolást sem azért írtam, mert esetleg előnyös vagy kevésbé előnyös megkülönböztetésben lenne részem miatta, csupán néha engem is felbosszant, hogy a korom miatt nem vesznek komolyan az emberek. Talán azt hiszik, kislány vagyok még. Én kérek elnézést, ha félreértettem.
Talán meglepő lehet, de szilárd elképzeléseim vannak magáról a ruháról, bár igaz, ami igaz, nem találtam meg, legalábbis magyarországi szalonokban nem jött velem szembe, akárhogy kutattam. Ennek ellenére nem mások ruhájából szeretném megalkotni az enyémet, csupán kíváncsi vagyok a tapasztalatokra, élményekre, véleményekre. Ha ötletet is akartam volna meríteni, csak az én, jelenleg fennálló problémámra.
A csevegésre pedig elnézést kérek, de gondoltam sokan, épp mint én, szívesen megosztják véleményeiket, tapasztalataikat. A "Mondj igent a ruhára" c. műsorban ilyen nem igazán történik.
Szia, nekem csak lesz.
Mell alatt vágott, könyékig érő ujjal rendelkező, kellemes dekoltázsú, törtfehér, könnyed, olyan "szélfútta" lenge anyag. Már mutattam itt:
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__eskuvo__5..
Amit linkeltem, azon belül a képre rá kell kattintani, úgy tudod megnézni, illetve kommentben már fehérben mutatom.
Nekem tetszik.
Szia!
Nekem ősszel lesz az esküvőm, max. 50-et szántam a ruhára, és elsősorban venni akartam, de ha nem találtam volna, akkor kölcsönöztem volna. Végül 30ezerért vettem egy gyönyörű, finoman díszített A-vonalú ruhát. A felső része ujjatlan, szív alakú, húzott, vékonyan csipkével és minimálisan gyöngyökkel díszítve, a has környékén nagyobb, csípőt körbefogó csipkemintával, a ruha legfelső rétege chifon. Elegáns, szép, visszafogott, pont, amilyet akartam. Csak még azt nem tudom, hol fogom majd tárolni, mert olyan szép, hogy eladni nem nagyon akarom:D
Te hogy állsz a ruhabérléssel/vásárlással, Kérdező? Milyen ruhát szeretnél és mennyit szánsz rá?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!