Ti vinnétek egy 5 éves fiugyermeket esküvőbe?
Figyelt kérdés
Megkaptuk a meghivót, de a ahogyan cimezték mi abból ugy értetük, hogy a gyerek nem jöhet.
A férjem nevét és az én nevemet irták.
Szerintem ugy kelett volna, hogy XY és családja.
Mi szeretnénk vinni, ugy sem volt még soha ilyen nagy eseményen.
Nagyon jo,szófogado kisgyerek.Nem az a rohangálos tipus.
Anyósomék tudnának vigyázzni, de a fiam nem szereti a mamát mert mindig szidkolodik, mindenert meg szolitsa.
Es mesze is lesz a lagzi.Nappali esküvő lesz, ezért is vinnénk.
Ha itthon marad tudom, addig fog sirni amig haza nem jövünk, es akkor mi sem erezznenk jol magunkat, tudva hogy a gyerek egesznap sir.
2014. júl. 24. 10:06
21/22 A kérdező kommentje:
Milyen 4 orarra, ki irta hogy 4 orat fog tartani az eskuvo?
2014. júl. 24. 17:16
22/22 adriennjeni válasza:
Hát Én vagy elvinném vagy nem mennék egyáltalán!!! Úgy vagytok egy család. Ha nem szereti a mamát, semmi képpen ne hagyd ott!!! Nektek sem jó és a gyereknek se, hogy olyan helyen hagyod ahol nem szeret lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!