Az anyukám utál! Mit tegyek?!? 13/l
2 éve a szüleim válnak, és ez nagyon megvisel. Psziológushoz járok emiatt, és ott azt mondják hogy bolond vagyok mert folyton hiányzik apa, és hogy én nem szeretném hogy elváljanak!! Szerintem meg nem vagyok bolond és ez természetes hogy nem szeretném hogy elváljanak!! Állítólag apukám megcsalta anyát. Ezt megkérdeztem tőle amikor már külön éltünk, és zokogva azt mondta hogy Babikám ez nem igaz! Szerintem anyukám csak meg akart szabadulni tőle! Amúgy anyukám amikor megszülettem apa mesélte hogy akkor is eljárt egy régi szeretőjéhez! Mióta anya itt maradt velem, utál!! Bár mondjuk apukám azt mondta hogy amikor kiderült hogy anya terhes velem, el akart vetetni! Tudjátok milyen érzés ez? Hogy nem akarta a saját anyátok hogy megszülessetek!! Csak apa nem engedte Tehát soha sem szeretett sz anyukám! Én pedig nagyon szeretem! Nem tudnék élni nélküle! De ő utál! Modnok példákat hogy miket szokott csinálni! Pl.: el akarja vinni a kiskutyám mert hogy sokat eszik! Nem is eszik sokat!! Meg apát folyton feljelenti! Kitalál valami hazugságot hogy megütötte meg leköpte!! Lassan apukám ártatlanul
fog börtönbe kerülni! Azt mondta apa hogy anya írta neki hogy őt börtönbe juttatja, engem meg bead a lelencbe, a kutyát kiteszi az utcára, eladja a házat és elmegy minél messzebre! Mit tegyek hogy ez ne történjen meg? Anya aztmondta hogy rajtam nincs mit szeretni!!!Köver vagyok, csúnya, meg lusta disznó! Mit tegyek?!? Lassan már az öngyilkosság gondolata keringet!!! Van gyors fájdalommentes halál?
13/l
Koltozz apukadhoz,ezt az anyanak nem nevezheto valakit pedig zard ki az eletedbol.
Aterzem a helyzetet,velem is ez tortent,csak forditva(anyum a normalis).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!