Szerintetek mit tegyek? Nem érzem magam jól, félek a jövőtől.
Már van egy szakmám, most kezdtem a szakma utáni érettségit, ami 2 éves. 1 hónap múlva töltöm a 18at.
A dolog kettős. Nagyon zavar, hogy a szüleimtől kell kérnem pénzt mert nekem nincs. Sajnos iskola mellett nagyon nehéz a munka, nem találtam olyat, ami megérné, havi 10-15 ezerért nagyon sokat kellene dolgoznom.
Nagyon gondolkozom, hogy abbahagyom az iskolát, és elkezdek dolgozni. Mindenki azt mondja, hogy tanuljak ameddig tudok, de így viszont pénzem sem lesz. A tavalyi évet végig dolgoztam, az egész nyarat, és az összes szünetet.
A másik dolog, hogy a barátom is ösztönöz, nem szavakkal, hanem a tetteivel. Ő most 22 éves, 18 éves kora óta dolgozik, sokmindent megtudott venni magának, most megy ki dolgozni külföldre. Nagyon felnézek rá, mert 22 éves létére van mit letennie az asztalra, a többi korabelivel ellentétbe. Kicsit irigy is vagyok rá, ami miatt nagyon rosszul érzem magam.A gonosz kis ördög bennem azt kivánja, hogy bárcsak ne menne ki, ne dolgozna ennyit.
Nagyon félek a jövőtől, már hónapok óta ebbe vagyok belebetegdve. Mit tegyek?
Előre is köszönöm a válaszokat, légyszi ne hurrogjatok le!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!