Mit tegyek? Úgy érzem, hogy megbolondulok.18L
Adj nekik egy pszichológiakönyvet, mert a leírtak alapján nagyon nincsenek tisztában vele, milyen következményei lehetnek, ha az ember megállás nélkül egyetlen dologra (tanulásra) koncentrál...
Unokahúgom maximalista, 1-12.-ig kitűnő volt, most elsőéves az egyetemen, de már most majdnem belerokkant. 5 kilót fogyott szeptember óta (addig is sovány volt), mert folyamatosan stresszel, hogy nehogy rosszul sikerüljön egy zh-ja, persze mindig 5-öst kap, mérnöki szakon. A nyáron kezdődött párkapcsolata október végére tönkrement.
Kell a kikapcsolódás.
velem is ezt csinálták tavaly.. de megmondtam, hogy nem vagyok retardált, fel tudom mérni mennyit kell tanulnom. ha végeztem nem fogok bent ülni a szobámban nézni a falat,csak azért mert ők azt akarják.
így végül belátták és nem szóltak semmit ha elmentem a barátommal tanulás után.. de mondták, hogyha emiatt rosszul sikerül az érettségi és nem vesznek fel egyetemre, akkor mehetek amerre látok, mert magamnak köszönhetem,hogy inkább fiúzok.
aztán kitűnő lett az érettségim, kicsit elcsendesedtek ..:D most megint vizsgaidőszakban okoskodnak hogy maradjak csak otthon egész hónapban!! , tanuljak az a dolgom..aha..:D így is mennek a vizsgák, igenis kell egy kis kikapcsolódás, meg is bolondulnék ha egész hónapban itthon ülnék és tanulnék..
így is sokat tanulok, de mondom, járok is a párommal , kell az is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!