Baj, ha ugy érzem, hogy megbolondulok?
Nem vagy önző!Hány éves vagy?Én fiatalon szültem először,akkor én is így éreztem.Most"idős" vagyok,és már nem akarok a baba nélkül lenni.Nem vagy rossz anya!
Te még nem tudod,hogy 2-3 év és már nem ölelgetheted,puszilgathatod mindig.Én már ki akarom használni ezt az időt.
én is egyedül vagyok vele mindig, apa 2 műszakban melózik
szüleim nem élnek, a másik nagyi pedig heti egyszer hétvégén látja a gyereket
mindent mi csinálunk a kezdetektől
DE még soha nem éreztem, hogy meg akarok bolondulni
ha már minden cérna szakad, akkor feküdj le a gyerekkel aludni, pihentebben szebbnek látod a dolgokat!
nem vagy önző, de be kell látnod, hogy mostmár nem csak te vagy, hanem a baba igényeit előre kell venni, és ez ezzel jár!
sok türelmet kívánok neked!
Én minden nap délután 4-kor így érzek.
A két fiam sikoltozását és hecelését hallgatom reggeltől estig, és 4 után már alig várom, hogy na még egy kicsi és apa jön haza. A nagy 9 éves a kicsi 1. A nagy mindig elveszi a picitől a játékot, az meg ordít, nem hagyja játszani egyik a másikat, folyton a sarkukban kell lennem.
Mondjuk igaz, hogy a másodikat jobban babusgatom, mert tudom, hogy lassan a kezemet sem akarja majd megfogni, mert az tök ciki lesz.
Imádom mind a kettőt, de nagyon fárasztó.
Én nem akarok semmit, csak, hogy legalább naponta fél órát csöndbe legyenek. :)
Hogy 3 percet tudjak beszélni telefonon a barátnőmmel.
Hogy el tudnék menni pisilni nyugodtan.
Semmi extrát nem szeretnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!