Segítség, mert megbolondulok?!
Nem a foga jön?
Esetleg székrekedése van és fáj a hasa?
Nekem akkor ment ez 2 napig, amikor egy vírus ment át a lányomon (igaz már 10 hónapos volt), amint kikakálta a vírust, semmi baja nem volt, de két napig csak cicin lógott, kaja semmi.
Esetleg 1x adj neki pótlást, kaját ne és aludja ki magát. Lehet, hogy az éhségtől nem tud aludni, a áradtságtól meg enni nem bír. Ilyen is volt, 4 hónapos korunkban...
Vannak nehéz időszakok. 2 dolgot tudok elképzelni.
1. Nem tetszik neki az étel színe. Az én kislányom pl nem eszik zöldet. Ebben az esetben próbálkozz más színű étellel.
2. Ha ez nem jön be, akkor valószínűleg valamiért haragba került a kanállal. Akkor viszont hagyd egy két napig. Még ha nehéz is, hogy sír. Ne is mutasd neki a kanalat, aztán szerdán egyél előtte kanállal és kérdezd meg, hogy kér-e. Ha nem, hát nem. A következő nap már 2 x próbálkozz. Addig próbáld táplálóval itatni (tápszer, kubu), Sajnos az erőltetés sose jön be (nálunk).
Én ezt tenném.
Nekem csak fogzáskor csinálta ezt a kislányom, és akkor is a legelején, amikor a fogat mi még nem is láttuk. Pár napig tartott, addig gondolom nagyon feszítette a kis ínyát, ezért utálta a kanalat.
Aggasztó volt hogy több napig nem evett rendesen.
Tanács: mindent sokkal hígabbra csinálj neki mint eddig ahogy kapta, nekem néha úgy elfogadta, és olyankor visszatértünk a legeslegkisebb kanálhoz, ami olyan pici hogy alig fér rá valami, elég lassan ment az evés, de abból nehezen elfogadta az ételt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!