Csak én érzem úgy, hogy dögunalmas az életem? 15/L
Ne hasonlítsd magad másokhoz. Tudod, a szomszéd füve mindig zöldebb, értékelned kéne, amid van, mert Te és én és mindenki ezen az oldalon hihetetlenül szerencsés helyzetben élünk, mert ilyeneken gondolkodhatunk, van tető a fejünk fölött és étel a szekrényben, stb.
Az, hogy a könyvekhez hasonlítod az életed tök fölösleges, hiszen azért könyvek, mert kitalált történetek vannak benne. Nem olyannak kell lenned, légy a saját magad főhőse, akármilyen elcsépelt és "unalmas" is. Az egyik volt osztálytársam pl. most a Magyarország Szépe top 20-ban van, volt már rengeteg országban modellkedni is. Én meg itt ülök narancsbőrös combokkal és erre az oldalra írogatok. De én nem tudom, hogy annak a lánynak milyen a napja azon 98%-a, amit nem oszt meg a Facebook oldalán, azt tudom csak, milyen az én napom 100%-a, amit úgy alakítok, ahogyan kedvem tartja. :) Ha annyira unalmasnak érzed, fogd magad és keress egy új hobbit. Én ma pl. kötni tanultam és már egészen megy. Vagy menj túrázni, futni, állíts ki magad elé egy célt. Tök ingyen és mindenféle háttér nélkül lehet belőeld rengeteg dolog, pl. maratonfutó vagy festő. Tedd érdekessé az életed, de SZÁMODRA.
Igen, pontosan ezt érzem. Iskola közben ugye iskolába járok, most pedig vakáció és semmit nem csinálok. Itthon döglök egész nap, de még ez is teljesen unalmas, mert háztömbben lakom, háziállatom sincs. Beszélek a baratnőimmel és majd találkozunk is, de ez is megszokott. Kicsi városban lakom és itt semmi érdekes nincs. 3 éve szerelmes vagyok egy fiúba, de ez nem regény, szóval ő le se szar. Még szerelmi kalandom se volt soha. Fesztiválra se tudok menni, mert nem vagyok nagy bulizós, vaegy koncertre elmennék, de minden ilyensmi messze van és direkt busz sincs. Családdal majd megyünk nyaralni Magyarországra, Horvátországra, de ott sincs különös érdekesség vagy kaland. Tehát teljesen átérzem a helyzeted, én is ezt érzem folyamatosan.
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!