Csak nekem ilyen monoton az életem? Néha annyira unom
Figyelt kérdés
reggel felkeles iskola. hazajövö pár óra diákmunka ( nem minden nap). ha nincs sulim eppen akkor vagy diákmunka vagy kitakaríttok. Ma az ablakokat díszítettem éppen. heti 3 - 4 szer a barátommal találkozok este, é néha annyira unok mindent.2014. okt. 22. 14:04
1/4 A kérdező kommentje:
havi egyszer azért bulizni is elmegyek bár átlag inkább a barátommal vagyunk kettesben. 20/L
2014. okt. 22. 14:05
2/4 A kérdező kommentje:
meg ha megjön a fizetésem a diákmunkámból akkor azért pár új ruhadarabbal is meglepem magam
2014. okt. 22. 14:06
3/4 anonim válasza:
Ha unalmasnak találod, akkor vigyél egy kis színt bele. Járj össze töbet a barátaiddal, sportolj, vagy járj el futni, az a lelkedet is felfrissíti, nemcsak a tested.
4/4 anonim válasza:
Örülj, hogy még "csak" ennyi a dolgod, majd ha családot alapítasz, gyerekeid is leszek, akkor tudnád csak a mostani sok szabadidődet értékelni. Én így jártam.Még most keress magadnak sürgősen sok hobbit, bármibe belekezdhetsz, ami csak érdekel, próbáld ki magad minél több mindenben, ami csak eszedbe jut (na nem hülyeség: pl. cigi, drogok, stb., de gondolom normális élet- és értékrenddel bírsz). Aztán sitty-sutty eltelnek ezek az évek és jön az igazi monoton mókuskerék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!