Csak nekem ilyen üres az életem?
Szívesen megyek az iskolába a társaság miatt. Most lettem 9.-es és bírom az osztályom. Nagyjából mindenkivel jóba vagyok, szeretek a suliba beszélgetni hülyéskedni stb.. De miután hazajövök konkrétan semmit nem tudok csinálni. (Nagypapámmal élek) ő dolgozik. Mindenkinek megvan a társasága, akivel elmennek valahova, vagy akit még bírok az osztályból nem helybéli.. Itthon nem tudok magammal mit kezdeni elég szegényesen élünk itt ez az őskövület számítógép és kész. Nem tudok elmenni moziba, koncertre sehova.. vágyom az emberi társaságra és egy darabig ugyan jó az egyedüllét, de már ez megy mióta elkezdődött a suli. Ráadásul az öregem kibírhatatlan alak..
15/F
Azért nagyapád felé lehetnél több tisztelettel, hamár eltart és nála élsz! Amúgy pedig próbálj meg összebarátkozni azokkal is, akik helybéliek, hátha megkedveled őket, és akkor mehettek együtt! Suli után a barátaiddal is szervezhetsz programokat: biciklizés, sétálás, focizás, vagy valami más sport, vagy hívd át őket magadhoz stb.
Ha otthon vagy, akkor olvass (menj el könyvtárba), tanulj, hallgass zenét valamivel csak el tudod foglalni magad.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!