Túl monoton az életem. Alig vannak barátaim. Hogyan változtathatok a helyzetemen?
Figyelt kérdés
Nem szeretek bulikba járni, és tök részegre innni magam. Beszédes se vagyok, inkább zárkozott, mert nem bizok az emberekben. 2-3 igazi barátom van, de 2 elköltözött, és a harmadik is elfog. Szeretnék más személyekkel is barátkozni, de egyszerűen nem megy. Nem tudom, hogy miről beszéljek, ami őket is érdekli. A magánéletemről nem szeretnék beszélni. Ti hogy illeszkedtek be egy társaságba? 18L2014. okt. 3. 19:31
1/4 anonim válasza:
Ne haragudj,de ha semmit nem mutatsz nekik,es eg kis szurke kiseger vagy,akkor nem fognak megkedvelni,vagy erdeklodni utanad:)
Koltozz el te is.
2/4 anonim válasza:
Beszélj róluk. Nem vicc, mindenki magáról szeret legjobban beszélni, és mindenki fő érdeklődési köre saját maga. Menj oda valakihez aki látszólag egyedül van s suliban, edzésen, valahol ahova jársz, és kérdezd meg milyen volt a hétvégéje, milyen zenét szeret, látott-e valami jó filmet mert moziba szeretnél menni, kérdezz róluk, a hobbijaikról, bármiről...Majd találtok valami közös témát amiről te is tudsz beszélni.
3/4 anonim válasza:
Én is teljesen ilyen vagyok (mondjuk én mennék bulikba, csak nincs kivel). Alig tudok megszólalni, mert nem tudom, hogy mit mondjak, pedig a szándék meg lenne. :/
16/L
4/4 anonim válasza:
Lépj ki a konfortzónádból,így soha nem lesz senkid,de tényleg! :/
Magánéletedet nem kell kiteregetni mindenkinek,de...
Én is 18 éves lány vagyok,és elő szokott fordulni hogy meghívnak pl.egy olyan szülinapi buliba,ahol az ünnepelten kívül senkit nem ismerek.Miindiig találok valakit aki szintén egyedül van,akkor éppen,odamegyek és megszólítom,bemutatkozunk,és a többi jön magától...De erre nincs recept. Csak ne parázz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!