Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » 9 éves kiskamasz leanyzom....

9 éves kiskamasz leanyzom. Picit szorosebb😞 zavarja😞 Szerintetek szokitessel próbálkozhatunk? Vagy mi lenne ami neki mar beleferhet?

Figyelt kérdés
2016. nov. 1. 15:43
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
69%
Miért nem borotválja le?
2016. nov. 2. 01:19
 22/30 anonim válasza:
60%

Szőkítést ne,az csillog a fényben.Epillátort nem ajánlom,mert kis területen tépi ki és a lábon nem kellemes,főleg,hogy zúg is az a cucc és az kicsit ilyesztő(nekem legalábbis)A gyanta jobb,bár ennyi idősen az is fájna és ragad is.A borotva hosszabb távon nem lesz jó,mert másnap már látszani fog.

Inkább érzékeny bőrre való szőrtelenítőkrém és utána testápoló.Nekem ettől idővel ritkult,vékonyodott és szőkült is.

14l

2016. nov. 2. 09:10
 23/30 anonim ***** válasza:
85%
Aki azt gondolja,hogy kicsi még hozzá és hagyni kell,az úgy gondolom nagyon szerencsés,hogy nem kellett annyi idősen szégyenkeznie a szőrzete miatt. Nekem sötét a hajam, szemem, szőröm is, és igen,zavart már 10-12évesen. Bajuszom is látszódott már annyi idősen és vastag sötét szemöldököm volt! Anyukám sajnos nem akarta engedni,hogy borotválkozzak, sem azt,hogy a kozmetikus kiszedje a szemöldököm, mert "még fiatal voltam hozzá". Maradt a cikizés a suliban... Nem haragszom rá emiatt,ő egyszerűen csak régimódi volt. Már nekem is van egy lányom, és ha zavarni fogja a szőre,segíteni fogok neki. Akkor is,ha csak 9éves lesz,ebben biztos vagyok! Én átéltem,őt nem szeretném ennek kitenni.
2016. nov. 2. 09:41
 24/30 anonim válasza:
48%
Bizonyosodj meg róla, hogy természetes "túlburjánzás", vagy neadj'Isten valami kórosabb dolog, mondjuk valami hormon dolog.
2016. nov. 2. 09:47
 25/30 anonim ***** válasza:
91%

bírom ezt a sok nagyokost, aki nem képes elhinni,hogy vannak olyan lányok, akik 9 évesen már menstruálnak és igenis szőrösek . ajánlom,hogy nézzenek utána az akcelerációnak .. igenis létező jelenség, attól mert nem mindenkit érint, még létezik.

ha zavarja a lányt és esetleg cikizik is érte, akkor szerintem engedd a szőrtelenítést.

a 10# írta,hogy ha már most gyantázza, akkor később mit fog tenni? hát valószínű akkor is gyantázza majd. de sok más módszer van még a szőr eltávolítására..

beszéljétek meg,hogy szeretné. szerintem a karján elég szőkíteni. a lábán meg gyanta vagy borotva? nem az ördögtől való egyik sem.

szerintem is örülj,hogy hozzád fordult, nem titokban szerencsétlenkedik a legolcsóbb borotvával .

2016. nov. 2. 09:47
 26/30 vfrtom ***** válasza:
13%
Igen le lehet szedni. De ezzel a társadalom azon részét erősitik abbéli hitukben, hogy a csupasz a jó. Ne adja, hogy utána egy kis súlyfelesleg is jöjjön, aztán bulémia és anorexia. Fogadja el magát úgy ahogy van. Nem egyszerűbb? Ja , de az nehéz és különben is mit szólnak a többiek. Ki nem szarja le? Aztán ezek az emberek akik borotvát, gyantát adnának kardoskodnak az elfogadás mellett meg nyavajognak a vékony modelleken meg a másság elfogadásán? Ugyan már, ez bőven kettős mérce
2016. nov. 2. 10:46
 27/30 anonim ***** válasza:
38%
Ennyi tudatlan embert itt! Lányom 7 éves.Ebben az évben kezdett el feltűnően szőrösödni a lába, és már az intim szőrzet is láthatóan megjelent nála.Mellesleg több szempontból érettebb a korabeli kislányoknál.Magasabb is az átlagnál.Szeptemberben ő is kétségbe esve jött haza az iskolából, mert tornaórán több osztálytársa szóvá tette, hogy miért ilyen szőrös a lába. Vigasztaltam és megbeszéltük, hogy elmegyünk kozmetikushoz leszedetni.Aztán mire eljutottunk volna odáig, már megbékélt vele.Most nem firtatja.
2016. nov. 2. 10:52
 28/30 anonim ***** válasza:
22%
sajnos ha hormonokkal kezelt húsok egyik hatása, hogy előbb történik a nemi érés... sok problémát vet fel századunkban, hisz nem is oly rég, még 15 körül értek, 18 körül család lett ~3 év... ma a tanulási idő kitolódott, nem tud saját életet kezdeni még az ember 20-28 éves koráig, vagy tovább. tehát ~10 -28-ig , 18 évig "készülődik" a női természet a gyerekvárásra, és ez sok probléma forrása. De hát ez van.
2016. nov. 2. 11:51
 29/30 anonim ***** válasza:
55%
baratnom kislanya most toltotte be a 8. evet es ket hete jot meg a menzesze. nem kene mar kaptafara huzni az embereket. es ha allandoan cikiznek valakit a tarsai az tobbet art mint a gyantazas. az en idomben meg nem volt divat en megis leegettem a karomrol a gaztuzhely felett mert idegesitett. pedig szoke volt csak latszott a szor es eleg hosszuak voltak a szalak is.
2016. nov. 5. 09:09
 30/30 anonim ***** válasza:
A karját én még nem szőrteleníteném, mert minek... értelmes gyerek és felnőtt sem szólna be miatta (gondolom, nem Csubakka-szerűen). Lábra már inkább borotva... a szőkítés baromság. Tök felesleges, attól még látszik... és olyan vegyi anyagot nem is engednék gyerek közelébe. Inkább akkor a borotva, legfeljebb, ha nagyon ügyetlen, akkor te segítesz neki benne. Aztán 12-13 éves korban, ha nem túl alacsony a fájdalomküszöbe, át lehet térni a gyantára.
2016. nov. 7. 14:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!