9 éves kiskamasz leanyzom. Picit szorosebb😞 zavarja😞 Szerintetek szokitessel próbálkozhatunk? Vagy mi lenne ami neki mar beleferhet?
Szőkítést ne,az csillog a fényben.Epillátort nem ajánlom,mert kis területen tépi ki és a lábon nem kellemes,főleg,hogy zúg is az a cucc és az kicsit ilyesztő(nekem legalábbis)A gyanta jobb,bár ennyi idősen az is fájna és ragad is.A borotva hosszabb távon nem lesz jó,mert másnap már látszani fog.
Inkább érzékeny bőrre való szőrtelenítőkrém és utána testápoló.Nekem ettől idővel ritkult,vékonyodott és szőkült is.
14l
bírom ezt a sok nagyokost, aki nem képes elhinni,hogy vannak olyan lányok, akik 9 évesen már menstruálnak és igenis szőrösek . ajánlom,hogy nézzenek utána az akcelerációnak .. igenis létező jelenség, attól mert nem mindenkit érint, még létezik.
ha zavarja a lányt és esetleg cikizik is érte, akkor szerintem engedd a szőrtelenítést.
a 10# írta,hogy ha már most gyantázza, akkor később mit fog tenni? hát valószínű akkor is gyantázza majd. de sok más módszer van még a szőr eltávolítására..
beszéljétek meg,hogy szeretné. szerintem a karján elég szőkíteni. a lábán meg gyanta vagy borotva? nem az ördögtől való egyik sem.
szerintem is örülj,hogy hozzád fordult, nem titokban szerencsétlenkedik a legolcsóbb borotvával .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!