9 éves kiskamasz leanyzom. Picit szorosebb😞 zavarja😞 Szerintetek szokitessel próbálkozhatunk? Vagy mi lenne ami neki mar beleferhet?
emlékszem volt egy osztálytársam anno,aki szintén kb ennyi idősen kezdett el szőrösödni. és hát eléggé cikizték szegényt az osztályban úszás órán. meg tesi öltözőben a lányok..
szerintem engedd neki a szőrtelenítést. nem lesz tőle semmi baja.
nem tudom hol szőrös nagyon, de gyantát vagy szőkítést alkalmaznék a helyetekben. első körben a szőkítést. ha nem elég,akkor a gyanta .
inkább ez, mint hogy megalázzák a többiek .
jó, én sem azt mondom,hogy mindenhol szedjétek, de ahol nagyon zavarja,ott miért ne?
Kiskamasz ?,
Hol van meg attol
Az enyem is 9 eves kislany semmi kamasz nincs benne
En is ekkor kezdtem szortelniteni, mert kepes voltam 40 fokban vastag puloverben es hosszu nadragban maszkalni es allandoan elajultam. Szegyelltem nagyon. Anyukam megmutatta, hogy hogy kell borotvalkozni, a karomat gyantaztuk. Epilatort nem ajanlom, az meg nagyon fajdalmas egy ekkora kisnagylanynak. :)
Semmi baja nem lesz tole, anyum megkerdezte a gyerekorvost es egy pszichatert is, egyertelmuen azt mondtak, hogy ha engem zavar, akkor szedjuk le.
1. 9 évesen még gyerek, nem kamasz.
2. Ha most kezded gyantázni, késöbb mit fogsz csinálni?
3. Beszélj vele, hogy reagálja le ezeket a dolgokat, abból nem lehet baj.
4. Ha már mindenáron bele akarsz avatkozni akkor szökítés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!