Ma délben kaptam tüszőrepesztő szurit. Próbálkozhatunk már ma este is? Vagy várjuk meg a holnapot?
Figyelt kérdés
2015. okt. 15. 19:50
1/6 anonim válasza:
Inkább holnap, mert 24-36 órát mondanak a repedésre.
3/6 anonim válasza:
Én már tegnap javasoltam volna. Ha délben kaptad és 24 óra múlva megreped, akkor az ma délben van. Ha csak este tudtok együtt lenni akkor az már necces mivel a spermiumoknak is kell egy kicsi idő mire felérnek és a petesejt 12-18 órán át életképes de van hogy ez a szám csak 8.
4/6 A kérdező kommentje:
Végül nem voltunk együtt tegnap este. Kedd este próbálkoztunk utoljára, így ma estére már 3 naposak lesznek a katonák. Az orvos azt mondta péntek este legyünk együtt és legyen 3-4 nap önmegtartóztatás. Remélem nem döntöttünk rosszul.
Érezni fogom ha megreped a tüsző?
2015. okt. 16. 06:57
5/6 anonim válasza:
Nem fogod érezni, illetve ha érzel szurkálást, abból úgysem tudod, hogy az most repedés-e, vagy csak feszít, mert már nagy a tüsző.
6/6 A kérdező kommentje:
Sajnos nem sikerült a baba. :(
2015. nov. 23. 18:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!