9 éves kiskamasz leanyzom. Picit szorosebb😞 zavarja😞 Szerintetek szokitessel próbálkozhatunk? Vagy mi lenne ami neki mar beleferhet?
10-es, mit rugózol az elnevezéseken?
Kamasz = serdülőkorba lép.
Egyes 9 éves kislányok már menstruálnak. Ha a nemi érés elkezdődött, bőven kamasz. Mivel ez az időszak egyre hamarabb kezdődik, ezért alkották meg a kérdező lányának korosztályára a kiskamasz elnevezést.
Utolso: elo pelda vagyok ra.
8 evesen menstrualtam, szorosodtem es a mellem is nott. Es nem volt ez annyira regen.
Hello!
Én 9évesem menstruáltam de szőröm is volt elég :)
Nekem nem engedte anyum apumtól meg nem mertem meg kérdezni ő igazán olyam dolgokról nem is tudott mert szégyeltem vagyis inkább anyámhoz fordultam mivel ő régi módi a mai napig is. Ezért nem engedte se a lábamat se a kezemet semmit.
jártam úszni ugyan úgy.
És nyáron rövid nadrág "halász n" + trikó.
Sokan cikiztek a B(saját osztály) és a C meg az A osztályból is sokan ki nevettek.
Sokszor sírva mentem haza és apukám aki egy csodálatos ember volt megkérdezte hogy mi is a bajom!? :o
Én elmondtam neki hogy ezért piszkálnak és másnap mikor haza értem jó meleg nyári nap volt engem a lépcsőn várt egy lavor benne vízel melette egy borotfa és mondta apikám hogx nyugodtan csak a kezemet ne csinaljam mert az nem a legjobb és igazából a mai napig sem borotválom ott.
(Kezemet)
Lábamat szoktam csak a combot meg ki hagyom :)
Igazából minden csunyának hitt dologban is van valami szépség :)
Pl: szemöldök azis szőr de hogy néznénk ki ha kopasz lenne? :)
9-10 évesen kezdtem szőrösödni, nagyon kellemetlen volt, máig emlékszem, térdig érő zokniban voltam torna órán, hogy ne látszódjon, és nem mertem rövid nadrágot, szoknyét felvenni. Aztán mikor megelégeltem szóltam anyumnak, odaadta az epilátorját, megmutatta hogy kell, majd belepusztultam úgy fájt, de úgy örültem, hogy szép lett. A hónaljamat borotváltam, azt apukám mutatta meg hogy kell, mert anyukám akkor még csak epilátort használt.
A szőkítés szerintem semmit nem ér, attól úgy csillog a szőr a napon, hogy ihaj. Mindenféle szőrtelenítést próbáltam a hosszú évek alatt, és a legjobban lábra a meleggyanta jött be. Ha a lányom ide ér korban neki azt mutatom meg először.
Egyébként nem értem minek kell ezen lelki életet élni. Nő neki, zavarja, segíteni kell megtalálni a neki illő szőrtelenítési módot. Mi kára származik belőle ha szőrtelenit? Csak jobban érzi majd magát a bőrében.
9 éves közel s távol nem kamasz. Semmilyen tekintetben sem.
Bár szerintem a kérdező valójában a 9 éves de mindegy.
Inkább szőrtelenítés mint szőkítés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!