A lányom egy hungarista fiúval jár és kezd olyaná válni mit csináljak vele? Beszéd nem nagyon használt
Figyelt kérdés
2010. ápr. 26. 14:58
31/34 anonim válasza:
szerintem örülj neki :)
én is nemzeti érzelműekkel barátkozom, és sokkal másabb lettem. jó értelemben. ha elbeszélgetsz a fiúval, meglátod, hogy sokkal jobb mintha egy diszkóssal, vagy repperrel járna.
az én anyukám is jobban örül, mert tudja, hogy velük biztonságban vagyok, meg ők soha nem vernének át, ráadásul udvariasak és viccesek is egyben.
csak beszélgess el a fiúval egy kicsit, és meglátod, hogy minden jó lesz! :)
32/34 A kérdező kommentje:
Már sokszor beszéltem a fiúval azóta és én is kezdem megkedvelni.Látom h szeretik egymást és elfogadom:)Persze én nagyon Örülök neki hogy szereti Magyarországot
2010. jún. 21. 11:44
33/34 anonim válasza:
Húh, remélem kiűzi belőle a srác a kommunista nevelést... Gyökér komisszár szülők....
34/34 anonim válasza:
Olvastam az elején, írtad a lányod románokkal is járt. Én is az vagyok. Mi van vele? Amiért Romániában élünk és nem Magyarországon azért pont úgy tudunk magyarul meg pont olyanok vagyunk!! És olyan barátja van a lányodnak amilyent ő akar, ebbe te nem tudsz beleszólni! 13L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!