A lányom egy hungarista fiúval jár és kezd olyaná válni mit csináljak vele? Beszéd nem nagyon használt
Igen persze és neked van ilyen korú lányod??Tod amikor máshogy nevelsz valakit hogy szeresen és fogdja el a másikat és egyszer csak a szemedbe mondja azt hogy én utálom a román barátaimat?Mert szerintem nem és az ilyen inkább ne adjon tanácsott nekem!!!
Nem szerzek neki mert szereti akkor szeresse nem állok az útjukban
itt az a baj, hogy összemosódnak a dolgok. lassan a hungarista is egy "divatirányzat" mint az emo, a rocker, a rapper, satöbbi. iron maidenes póló, meg vasalt haj helyett vagy bézbólsapi helyett kopasz nagymagyarország pólóval.
illetve hogy manapság az emberek nem is "érzik" a magyarságukat. illetve aza baj még, hogy keverednek a dolgok. sokan nem tudják hogy a nácizmus, és a nacionalizmus teljesen különböző dolog. illetve a hungaristáknak, (lesarkítva hazaszerető és ezt reklámozó emberek) egy része belekeveri a nácizmust is, heil hitler (88) deutschland über alles, az SS rendet tesz, satöbbi.
semmi közünk hozzájuk. szép és tisztelnivaló ha valaki a hazáját szereti, de egy másik nép agybeteg eszméjét (főleg, hogy minket is untermenshnek, szolganépnek bélyegzett) miért isteníti? külön kéne választani a dolgokat. amúgy vannak a hungaristák, kopaszok között is értelmes emberek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!