Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » A lányom egy hungarista...

A lányom egy hungarista fiúval jár és kezd olyaná válni mit csináljak vele? Beszéd nem nagyon használt

Figyelt kérdés
2010. ápr. 26. 14:58
1 2 3 4
 21/34 anonim válasza:
Hagyjad, ezek a hobbihungaristák csinálják 2 hónapig mert most ez a divat, majd kinövi.
2010. máj. 3. 14:08
 22/34 anonim válasza:
fiatal vagyok:szerintem ez csináld:keress számára szimpaikus (kinézetű)román srácot vagy ha szakitsnak és továbbra is hungarista lesz utalj rá ,hogy ezzel azt jelzi ,hogy még mindíg szereti őt.....nem biztos ,hogy jó de próbálni jó!
2010. máj. 3. 15:44
 23/34 anonim válasza:
valószínűleg buta vagy és fogalmad sincs arról mi a hungarizmus.
2010. máj. 3. 16:28
 24/34 A kérdező kommentje:
Hát igen De én probáltam úőgy nevelni hogy köztünk legyen egy olyan legjobb barátnő kapcsolat de azért megmaradjin az anya lány kapocs is.Már elég sokszor leültem vele és erről beszéltem vele.De én igy szeretem ashogy van és én próbáltam ugy nevelni hogy szeresse ahol éppen él ls az Magyarország akkor fogadja el. Hát amikor megtudtam hogy milyen barátja van akkor semmi rosszra nm gondoltam csak tanácstalan voltam hogy mi legyen de ha szeretik egymást akkor én nem fogok közéjük állni!!
2010. máj. 3. 19:03
 25/34 A kérdező kommentje:

Igen persze és neked van ilyen korú lányod??Tod amikor máshogy nevelsz valakit hogy szeresen és fogdja el a másikat és egyszer csak a szemedbe mondja azt hogy én utálom a román barátaimat?Mert szerintem nem és az ilyen inkább ne adjon tanácsott nekem!!!

Nem szerzek neki mert szereti akkor szeresse nem állok az útjukban

2010. máj. 3. 19:06
 26/34 anonim ***** válasza:
Elnézést, de ugy fest, hogy itt ugy van talalva az, ha valaki hungarista, mintha valami utolso drogos lenne. Ezt kikerem magamnak, s az egész nemzetnek. Nem a hungarizmusaval van gond, nem azzal, h szereti a hazajat, hanem azzal, hogy Ön nem nevelte meg olyan szinten, hogy megertse a politikat, és azt, hogy hogyan mukodnek az emberek. Ha sikerulne megertetni vele, hogy a romanok ugy általaban olyanok, amilyeneknek utobb megismerte oket, de egyenkent jo fejek is tudnak lenni, ha megismeri őket, (s ezekkel az emberekkel semmi gond nincs is), akkor megoldodik a probléma. Tul szuk latokorunek latom a lanyt. Nem kepes felfogni, hogy a vilag nem 2 polusbol all. Erre kéne odafigyelni picit.
2010. máj. 4. 08:15
 27/34 anonim ***** válasza:

itt az a baj, hogy összemosódnak a dolgok. lassan a hungarista is egy "divatirányzat" mint az emo, a rocker, a rapper, satöbbi. iron maidenes póló, meg vasalt haj helyett vagy bézbólsapi helyett kopasz nagymagyarország pólóval.

illetve hogy manapság az emberek nem is "érzik" a magyarságukat. illetve aza baj még, hogy keverednek a dolgok. sokan nem tudják hogy a nácizmus, és a nacionalizmus teljesen különböző dolog. illetve a hungaristáknak, (lesarkítva hazaszerető és ezt reklámozó emberek) egy része belekeveri a nácizmust is, heil hitler (88) deutschland über alles, az SS rendet tesz, satöbbi.

semmi közünk hozzájuk. szép és tisztelnivaló ha valaki a hazáját szereti, de egy másik nép agybeteg eszméjét (főleg, hogy minket is untermenshnek, szolganépnek bélyegzett) miért isteníti? külön kéne választani a dolgokat. amúgy vannak a hungaristák, kopaszok között is értelmes emberek.

2010. máj. 11. 23:22
 28/34 anonim ***** válasza:
illetve még annyit hozzátennék, hogy az ember ha valami "szubkultúrával" kapcsolatba kerül, felveheti a nézeteit. és tulajdonképp nem is biztos, hogy tudja, hogy azt a nézetet miért terjesztik miért van, satöbbi. tudatlan tömeg a legjobb csőcselék. már elnézést, nem minősítek, csak aki nem tájékozódik a dolgokról, eszmékről akármiről, azt könnyű megggyőzni, hog ez bizony így van, mert csak. tény a hogy a hungaristák nagy része "nincs kibékülve" a románokkal mert a románok "elbitorolták Erdélyt, és satöbbi. ez történelmi dolog, hosszan lehetne értekezni róla. na mind1. mindenkivel lehet értelmesen beszélni, csak meg kell találni a közös hangot. nem a te nézeteid, ötleteid hangoztassad, csak úgy beszélgess vele, néha megkérdezheted erről-arról, hogy mit gondol, válaszolni fog valószínűleg. ha látja rajtad, hogy ne mbefolyásolni akarod. 19f voltam
2010. máj. 11. 23:27
 29/34 anonim ***** válasza:
ha olyanná vált az csak jó!
2010. jún. 9. 14:37
 30/34 anonim válasza:
51%
Ez nem egy divat te rohadt k.öcsög . Ez egy komoly dolog a cigányokat egytől egyig ki kell irtani csak fertőzik az országot. Miért baj az ha valaki szereti az országát és meg szeretné védeni?!
2010. jún. 20. 05:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!