Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » A lányom egy hungarista...

A lányom egy hungarista fiúval jár és kezd olyaná válni mit csináljak vele? Beszéd nem nagyon használt

Figyelt kérdés
2010. ápr. 26. 14:58
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
38%
Nem se az, hogy hungarista a pasija, se az, hogy a lányod is kezd hungarista lenni. Ne akard megvűltoztatni. A hungaristák jó fejek, én is afféle vagyok. :)
2010. ápr. 26. 16:21
 12/34 anonim ***** válasza:
0%

Nem baj se az*

Kimaradt a baj szó, elnézést.

16. 21.-es voltam.

2010. ápr. 26. 16:23
 13/34 A kérdező kommentje:

Köszi szépen:)Nem szeretném átnevelni én igy szeretem ahogy van

(köszi a jó tanácsot)

2010. ápr. 27. 18:24
 14/34 anonim ***** válasza:

16 évesek legtöbbje ilyen

ez a fejlődés velejárója

remélhetően kinövi majd

2010. ápr. 27. 22:52
 15/34 anonim ***** válasza:
59%
Nekem ilyen ,,hungarista", ,,rasszista" stb... nevelés jutott, de nem érzem magam kevesebbnek/többnek. Apukám kopasz, nem voltam külföldön nyaralni és csak hazai terméket vásárolunk. Apukám 2006ban a zavargások napján borotválta le a haját, másnap Harcos (márka) pólót vett. Mégis őt tartják a legjobb fej apukának a barátaim. Volt már, hogy beszóltak neki, de tőle tanultam meg, hogy álljak ki magamért.
2010. ápr. 28. 07:37
 16/34 A kérdező kommentje:

az én lányom apukája is hungarista de sajnos nem élünk már együtt és nagyon apás:)De elfogadom és szeretem.

Kinöni nem fogja, én így érzem!

2010. ápr. 28. 16:30
 17/34 anonim válasza:

Most szerintem hülyén hangzik, de a Hungarista kifejezést kéne először definiálni. Ugyanis jópár éve kimentem egy fesztiválra rövid hajjal (nyár volt), terepnaciban (hogy ne látsszon ha leöntenek vörösborral, plusz fű, por ,stb) és volt rajtam egy piros fehér zöld karkötő. Többen is odajöttek hogy jajdejó, hogy Hungarista vagyok. És nagyon meglepődtek, amikor mondtam hogy semmi de semmi közöm a Hungaristákhoz, szerintem ők idióták. Ugyanis én csak simán magyar vagyok, szeretem a hazámat, és ennyi. Ez nem Hungarizmus.

A Hungarizmus szerintem, amikor valaki Szálasit élteti, Ébredj Magyar-t énekel, meg hasonlók. Vagy ha ezt nem is nyíltan teszi, de így gondolkodik. Szerintem fontos különbség.

Tudod a fiatalság lázadó, mindíg a rendszer ellen lázad. Régen a komcsik ellen, most a liberálisok ellen. És a legjobb lázadás, ha "szélsőjobbos" leszel. Szerintem ez érte el a lányodat is. Lassan majd rájön, hogy a "románokkkal" sincs baj, ha normálisan viselkednek, mint ahogy másokkal sem. Csak ha az embernek sokat hajtogatják hogy "nincs cigánybűnözés", akkor néha gondolkozás nélkül rávágja hogy mindegyik az, függetlenül attól, hogy így gondolja-e, vagy sem. Ráadásul a fiatalok hajlamosabbak kerek perec kijelenteni valamit úgy, hogy nem is gondolják azt olyan komolyan.

Szóval szerintem ne próbáld meg meggyőzni a lányod egyelőre, mert csak magad ellen fordítod. Inkább próbáld meg kifejezni hogy szereted, hogy te is fontosnak tartod a hazád, csak ezt te úgy teszed hogy a Magyarokat szereted, nem úgy, hogy a nem-magyarokat gyűlölöd. Eltelik pár év, és leszokik róla, hidd el. Megmarad benne egy egészséges hazaszeretet, és kész.

2010. máj. 2. 13:27
 18/34 anonim ***** válasza:
Hungarizmus az valahogy nekem ugy jon le etimologiailag, hogy olyan ember, eki szereti Hungariat. Ezzel szerintem nincs gond. A gond ott van szerintem, hogy öÖn tul hignak nevelte a lanyat, elképzelhető. Elnézést, ugy értem, hogy melyebb erzelmeket nem nevelt bele a hazája irant. Ez az egyik véglet. Most megismerte, hogy ez biza nagy kihagyas volt, és -ebben korban amugyis hajlamos az ember- most átesett a lo tuloldalara. Megismerte azt, hogy van egy normalis vilagnezet, ahol az ember szereti hazajat. Szerintem Önnek azt kéne tennie, hogy megprobalja Ön átvenni a hazaszeretettel kapcsolatos gondolkodas tolmacsolasat, hogy az vagany dolog, hisz igy kepes csak mukodni egy nemzet, viszont érezteti vele, hogy sajat hazajat szeresse, de mast hagyjon élni nyugodtan, AMIG NEM FORDUL A SAJAT HAZANK ELLEN! Ezen viszont elgondolkoznek az Ön helyében, hogy milyen gondja van a gyereknek mas nepekkel. Lehet, hogy felismert valamilyen gondot, csak meg nem tudja ertelmezni, és lehet, h általanosit. Én rengeteget vagyok romanok kozott az utobbi 2 evben, régebb én sems zerettem őket, de rajottem, hogy nem mindenikkel van gond, sőőt, nagyon jo fejek tudnak lenni, és csak azokkal van gond, akik atlépnek egy bizonyos határt, és kezdnek ők állni az erdo felől, és verni a kebluket, mikor kéne hallgassanak. Szerintem igyekezzen megismertetni ezeket a dolgokat a lannyal. Örulok, hogy ezt a nézetet is megismerte!
2010. máj. 3. 08:57
 19/34 anonim válasza:
szerintem nem kell aggódnod, ha jólnevelted lehet, hogy lázadozik, meg befolyással van rá az aktuális párja, de ha ő nem lesz, ez az egész visszacsillapodik majd magától. ez még nem olyan, mintha pl drogosokkal barátkozna. :)
2010. máj. 3. 09:10
 20/34 anonim válasza:

Mi a baj ha a lányod hungarista? Baj ha szereti a hazáját?

És ha a románokat utálja? megértem hogy miért. Fel lett világosítva!!! Eddig szerintem nem mondta el neki hogy kik a románok és mit tesznek a székelyekkel. Egy idő múlva a szlovákokkal lesz ilyen helyzetbe. Ennek örülni kéne hogy igazi Magyar.

2010. máj. 3. 13:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!