A lányom egy hungarista fiúval jár és kezd olyaná válni mit csináljak vele? Beszéd nem nagyon használt
16 éves,
Hát voltak neki román származásu barátai és már nem tarja velük a kapcsolatot és szinte utálja őket
Hát igen ez a probléma forrása
Nem úgy neveltem.és ez bánt
hogy ilyen lett.Nekem sincs semmi bajom a hungaristákkal.
Bocs de én még mindig nem értem, mi a gond igazából.
Az zavar, hogy román származásúakkal nem barátságos? De amúgy az? Kedves, őszinte, vidám? Vagy kialakultak rossz tulajdonságai? De mik?
Hova valósiak vagytok?
Hát pedig nem tudsz vele mit csinálni, mint beszélni. De figyelj oda, hogy ne rábeszélés vagy kényszerítés legyen mert akkor csak feldühíted és még jobban azzá válik amit nem szeretnél.
16 évesen még abban a korban van, hogy ha valami megtetszik neki akkor felveszi a stílust, nagyon könnyen formálhatóak a fiatalok ilyen korban, úgyhogy ha máskor nem, akkor most tudsz elébe menni a dolgoknak.
Egyébként én is a hungarista stílust képviselem, de tudom, hogy lehet ezt ésszel is csinálni (külsőre pl nem is látszik rajtam, mert ez a gondolkodás a magamé és nem reklámozni akarom, hogy nézzétek mit gondolok, hülye aki nem ért egyet).
Ha teljesen nem is tudod a lányodat lebeszélni róla, legalább próbálj meg kicsit finomítani rajta.
20/L
voltak neki román származásu baráti most egyikkel sem akar beszélni.egyáltalán nem,barátságos de csak a maga fajtával,Igen ez mind3 illik rá.
Komárom-Esztergom megye.
Hát megpróbálok ez ügyben mindent elkövetni de sajnos az apja is ilyen stílusu.
Mostmár értem, köszi. :) Szerintem sem érnél el tiltással semmit, sőt. Valahogy arról kéne beszélnetek, hogy nem a világnézetével van a baj,az teljesen rendben van, elvégre magyarok vagytok, hanem azzal, hogy értse meg, hogy vannak mások, akik másképp gondolkodnak. Attól, hogy nem ért valakivel egyet, még ne legyen vele durva.
De a kamaszkor az kamaszkor, egy kis lázadozás után talán mindenkivel újra kedves lesz. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!