Mit gondoltok erről a hobbiról? Szeretek hintázni, a fülemen zenével akár fél óráig is.16/L.
Szerintem ez egy kis pihentető kikapcsolódás :)
24 éves vagyok,de néha nekem is nagyon jól esik ezt csinálni,főleg ha túl sok minden jött össze.
szerintem jó kis hobbi:D
adtál nekem egy jó ötletet arra az esetre,ha ki akarom szellőztetni a fejemet:Dszerintem az sem baj,ha 1 óráig,vagy 2:D
Örülök, hogy ennyire tetszik:D
Leginkább akkor jó, ha egyedül vagy a parkban.
Szerintem is nagyon jó hobby.
Jobb, mint a cigi vagy pia, mint jónéhány veled egykoúnak:D
Csak egy lehetőség, hátha a te esetben is van benne valami:
a hintázás a ringatáshoz hasonlít ("Ringasd el magad, Ha senki nincs ki elringasson, ringasd el magad"). A ringatás megnyugtat, tudat alatti igényed lehet rá. Valójában szeretetre lehet igényed, a hintázás-ringatás a szeretet idézi fel, enyhülést ad.
Azért kérdezed, mert te vagy valaki más furcsállja, vagy valami mögöttes jelentést sejtesz mögötte, a tudatalattid üzenetét szeretnéd megfejteni?
Hintázni jó. Persze a tüneti megoldás mellett a lényegi megoldást is jó ha próbálod elérni. Kívánom sikerüljön.
imádom :D
a nagyszüleim kertjében meg nem lát senki =)
14L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!