Túl engedékeny vagyok?
Nem lazán, felelőtlenül neveled. Nekem is van 15 éves lányom, de nem ilyen társasággal jár szórakozni, ahol isznak és 15 éves körára mindenki átesett a beavatáson.
Nem kell tiltani neki, nem kívánkozik zülleni. Vannak barátai saját korabeliek,és idősebbek is akik nem itatják és nem akarják kihasználni.
A torvenyt meg neked is neki is be kell tartani
18 ev alatt alkohol es dohanyzas tilos
En siman radkuldenem a gyamugyet gyerek veszelyeztetese miatt.
Egyik gyerekunk se ihatott 18 eves korig buliba pedig csak korosztalynak megfelelobe engedtuk oket.
Ez a mi felelossegunk
15-ös:
Ne gyámüggyel fenyegesd a szülőt, mert nem ő itatja a gyereket. Inkább küldj ellenőrt azokba a szórakozóhelyekbe, ahol a 15 évest kiszolgálják alkohollal.
Szomoru
De fontos hogy te mint szulo mindig mutasd hogy nem ertesz egyet azzal hogy 18 alatt isznak bagoznak.
Mennyi alszent ember jar ide... Na mindegy.
En is el szoktam menni szorakozni a barataimmal. Van a varosunkban egy hely,ami a nevet tekintve sorozo. Annyit kell rola tudni,hogy modern,igenyes,es mivel draga,nem jarnak oda zullott alkoholistak. Fokent idosebb gimnazistak es egyetemistak buliznak ott. Soha nem rugtunk be ott,maximum iszok egy sort,de azt sem heti rendszeresseggel. A barataim szinten nem nagy ivosak,esetleg aki jobban birja,az iszik valamilyen felest. Korombeliekkel jarok,17-19 kozottiekkel.
Ellenben rengeteg 14-15 eves khmm...konnyuveru lany jar mindenfele bar,klub es hasonlo nevu,puccos helyekre. Ott hanynak a bejarat elott minden hetvegen,meg a wcben szexelnek. Persze aki ezzel nincs tisztaban,az az en szuleimet szidja,amiert a 17 eves lanyuk a sorozoben van,nem pedig "igenyes" koktelbarban.
Szoval,lenyeg a lenyeg,hogy szerintem ezt igazabol te tudod megitelni. Te ismered a szorakozohelyet,ahova jar,illetve a baratait. Bar szerintem is furcsa,hogy egy 29 eves felnott ember egy 15 eves kislany tarsasagat elvezi,de te tudod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!